ASOCIEREA SPEDITION UMB SRL – SA&PE CONSTRUCT SRL – TEHNOSTRADE SRL a câștigat contractele pentru toate cele 3 loturi ale Autostrăzii FOCȘANI – BACĂU (95,9 km).

Informatia a fost facuta publica de Cristian Pistol, Director General al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.


Conform celor scrise, companiile lui Umbrarescu au castigat contractele pentru toate cele 3 loturi ale Autostrazii FOCSANI – BACAU (95,9 km). Deoarece exista un timp de 10 zile in care se pot depune contestatii, este posibil ca semnarea contractelor sa fie intarziata.

Pentru LOTUL 1 (Focșani-Domnești Târg), cu o lungime de 35,60 km, valoarea de atribuire este de 2,354 miliarde de lei, fără TVA.

Pentru LOTUL 2 (Domnești Târg-Răcăciuni), cu o lungime de 38,78 km, valoarea de atribuire este 2,485 miliarde de lei, fără TVA.

Pentru LOTUL 3 (Răcăciuni-Bacău), cu o lungime de 21,52 km, valoarea de atribuire este de 1,673 miliarde de lei, fără TVA.

Durata de executie a fiecarui contract este de 30 de luni, ceea ce înseamnă că în anul 2025 se va putea circula și pe această secțiune a Autoastrăzii Moldovei (A7), a cărei construcție este finanțată prin PNRR .

Depinde însă cât de repede vom putea semna contractele, deoarece timp de 10 zile ne aflăm în perioada în care se pot depune contestații.

Autostrada Buzău – Focșani face parte din Coridorul 3 – București – Regiunea NE (Moldova) și reprezintă una dintre prioritățile absolute la nivel național.
#CNAIR #A7 #FocsaniBacau #PNRR #CristianPistol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s