Rezultate de excepție pentru Judo-ul Vrâncean la Turneul Internațional de la Bacău

Între 19 și 20 Noiembrie s-a desfăsurat la Bacău turneul internațional de judo „Judo fără bariere”, unde au participat echipe din țară și din străinătate, 50 de echipe, 600 de sportivi și 6 țări participante.

Elevii CSM Adjud 1946, antrenați de profesorul Ciupitu Cristian Marian, au obținut 5 medalii, dintre care 3 medalii de argint, 2 medalii de bronz, 6 locuri V și un loc VII prin următorii sportivi: Ursache Ștefan medalia de argint – locul 2, Lazăr Georgiana Violeta medalia de argint – locul 2, Dima Nicola Maria la prima participare în competiție a obținut medalia de argint locul 2, Onia Denisa, tot la prima participare, a obținut medalia de bronz, Asau Alissa la prima participare a obținut medalia de bronz, Munteanu Constantin a câștigat 3 meciuri la rând, a pierdut la o penalizare al 4- lea meci iar în al 5-lea meci s-a luptat pentru medalia de bronz, încheind la egalitate, arbitrul neindreptățindu-l, a dat decizia în favoarea oponentului, acesta obținând astfel locul V. Ciobotaru Lavinia- locul V. Dumitrache Nicolas locul V, Vasiliu Rebecca- locul V, Caluian Laurențiu- locul V și Cojocaru Cristian- locul VII.

De menționat, sportivul Munteanu Petru a câștigat la ippon meciul cu adversarul său, arbitrul a greșit dând meciul adversarului său și privându-l de un loc pe podium.

Felicitări organizatorilor, felicitări tuturor copiilor pentru munca depusă și chiar dacă am pierdut 3 finale, „Pentru mine voi sunteți de AUR!”, declară antrenorul adjudenilor.

La turneu a participat și Daniel Vasile Coclenci, adjudeanul, recent a devenit Campion Național de Judo (medalie de aur cat. 90 kg la Veterani), obținută în data de 12.11.2022 la Izvorani.

Sursa: Ciupitu Cristian Marian

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s