Concursul regional de aeromodele – rachetomodele „Cupa Vrancei” 2022, ediția I, susținut de CJ Vrancea.

Astazi, la Focsani, a debutat concursul regional de Aeromodele- rachetomodele „Cupa Vrancei”, editia I, cu sprijinul CJ Vrancea, cu implicarea conducerii Palatului Copiilor Focșani dar și a profesorului coordonator Ștefan Ionuț.

Concursul de Aeromodele nu a mai fost organizat la Focșani de 27 de ani!

Concursul se desfasoara pe stadionul Milcovul din Sud

Cu ocazia acestui eveniment, județul Vrancea este gazda a 15 echipaje, formate din copiii înscriși la cercurile de profil din țară și profesorii acestora.

Totodată, la eveniment au participat nume cunoscute din domeniu: George Craioveanu (maestru emerit al sportului), care a pus bazele Federației Române de Modelism, Dumitru Prunariu (renumită personalitate a domeniului tehnico – științific din țara noastră, primul cosmonaut român trimis în spațiul cosmic), Dan Octavian (multiplu campion național și maestru emerit al sportului), alături de consilierul județean Florin Vasilache.

Conducerea Consiliul Județean Vrancea, atât prin președintele Cătălin Toma, cât și prin consilierii județeni, a arătat și va arăta că poate să promoveze acest tip de concurs.

Felicitări pentru implicare și mobilizare, conducerii Palatului Copiilor Focșani dar și profesorului coordonator Ștefan Ionuț!

Sursa: CJ Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s