Adjudeanca Diana Alexe, ce evolueaza si pe scena Operei de stat din Viena, a deschis „Stagiunea de Marți seara” in sala mica a Ateneului Român

La numai 27 de ani, Diana Alexe a avut un parcurs demn de invidiat. In anul anul 2011 a devenit parte din programul de burse al Fundatiei Regale Margareta a Romaniei, programul „Tinere Talente” , era doar o chestiune de timp ca un artist sprijinit de Fundatia Regala Margareta a Romaniei, mai cu seama si din Vrancea, sa urmeze traditia orasului Adjudean care mai are o Soprana in numele Angelei Gheorghiu, numele sopranei fiind pe buzele tuturor romanilor.

Asemenea, dorim succes si Dianei Alexe, care nu numai a demonstrat, dar a si continuat pe treptele succesului.

Din 2020, Diana Alexe evoluează pe scena Operei de Stat din Viena.


Activitatea poate fi urmarita accesand link-ul:

https://www.wiener-staatsoper.at/

„Seara aceasta, în backstage cu soprana Diana Alexe Așa dragă-mi este…!”, spune Mihaela Chiripuci

Am avut privilegiul iar ea a fost extrem de amabilă să accepte un instantaneu după concert, spunea Mihaela Chiripuci in postarea ce avea sa anunte viitoarea prestatie.
O cunosc din 2014, a fost bursieră a Fundației Regale iar din 2018 trăiește, învață și performează la Viena. Forța cu care cântă și vocea dumnezeiască completează surprinzător și fericit frumusețea și fragilitatea ei. Ne revedem pe 25 Octombrie la Concertul Regal, spune Mihaela Chiripuci.

Dragii mei, va invit in aceasta seara la ora 19:00 la Sala mica a Ateneului Roman in deschiderea Stagiunii de marti seara! Am deja emoții să văd atâtea fețe cunoscute, familie, prieteni vechi și noi, și vă asigur că eu și Raluca Ouatu v-am pregătit un program tare frumos, lieduri si arii care îmi sunt aproape de suflet, spunea Diana intr-o postare pe Facebook inaintea evolutiei.


Make-up&Hair : Mirela Calota
Photoshoot by Marin Dumitru

Surse: Diana Alexe, Mihaela Chiripuci

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s