Vrancea a avut parte de o promovare speciala aseara, la Realitatea Plus, in cadrul emisiunii „Cu drag, despre Vrancea”

Timp de aproape două ore, conducatorii judetului, ca intr-o adevarata campanie electorala, o intrecere intre primarii din judet, care au avut ocazia, fiecare, sa isi prezinte realizarile, tradițiile din comunitățile locale pe care le reprezinta.

Vom continua să promovăm Vrancea pentru că avem un județ care trebuie redescoperit și pus în valoare la nivel național și internațional, declara Catalin Toma, presedintele Consiliului Judetean Vrancea in postarea de pe Facebook.

Le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment mediatic deosebit, echipei Consiliului Județean Vrancea, Muzeului Vrancei, Centrului Cultural și partenerilor care au venit alături de noi cu produse de excepție!, spuse Toma.

Lumea se gandeste la orasul Odobesti sau la Vinul din Odobesti, spune prezentatorul Laurențiu Botin.

Primarul Daniel Gheorghe Nicolas- Odobesti cea mai mare podgorie din Romania, campiona fondurilor europene la Orase, cele mai multe proiecte implementate, Observatorul astronomic, Planetariu, Odobestiul organizeaza cea de-a 29 etapa Nationala de Motocross, Enduro-Cross.

FOTO: Mihaela Pană (Centrul Cultural Vrancea)

Liderii organizațiilor județene PSD și PNL Vrancea, s-au unit si au participat frateste la impartirea judetului, fara nici un primar independent sau primar din opozitie, acestia s-au comportat ca într-o adevarata campanie electorala aseara la Realitatea Plus, de la ora 20.00, la emisiunea „Cu drag, despre Vrancea!“, la postul de televiziune Realitatea Plus.

Prezent in emisiune din partea PSD Prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici, a declarat ca in Vrancea nu mai exista drumuri judetene de pamant, ceea ce a starnit o adevarata furie in randul USR-istilor.

Debiteaza unii niste minciuni „Cu drag, despre Vrancea” ca zici ca traim intr-o splendida statiune, se intorc toti vrancenii din strainatate, nu mai avem drumuri de pamant (dj204g Botarlau-Gologanu nu au auzit de el si cate or mai fi), unanimitate, unanimitate. Clientii mei pe care i-am ajutat cu 10 lei masca in pandemie, rasfat si drum judetean asfaltat.
Vrancea turistica fara o partie de schi, dar dezvoltam turismul.
Rabda Dumnezeu, rabdam si noi!

spune Vasile Alexe intr-o postare pe facebook.

Conform formatului emisiunii, cei doi reprezentanti au putut vorbi despre realizările lor, proiecte aflate în derulare dar și cu ce provocări se confruntă fiecare.

Nicușor Halici a fost insotit de primarii Cristi Misaila – Focsani, Daniel Nicolas – Odobesti, Viorel Mirza  – Vîrteșcoiu, Nicusor Pacuraru – Vulturu, Grigore Mihaes – Naruja si Silviu Pintilie – Vidra.

De cealalta parte, Catalin Toma a fost însotit de primarii Florin Nechifor – Adjud, Maria Stroe – Suraia, Dragos Ciobotaru – Vizantea-Livezi, Ionut Filimon – Soveja, Sorinel Vulcan – Spulber.

La emisiune au mai participat Narcis Raducan – fost fotbalist, actualmente manager de club și analist TV și Alexandru Novac – Atletul nr. 1 al Adjudului si reprezentantul României în 2021, finalist la Olimpiada de la Tokyo 2021.

Cristi Valentin Misaila a vorbit despre investitiile din Municipiul Focșani, dar mai ales despre impactul pozitiv pe care acestea îl vor avea asupra cetățenilor,

În acest moment avem în implementare 59 proiecte europene (POR/PNRR/POCA) dar și multe alte proiecte finanțate de Guvernul României prin PNDL II și PNI ”Anghel Saligny” dar și din bugetul local, a spus acesta.
Toate aceste proiecte au ca scop final realizarea unor condiții de trai cât mai bune pentru toți cetățenii care muncesc și învață în orașul nostru, a mai continuat acesta.

Primarul din Vizantea Livezi a pus comuna VIZANTEA-LIVEZI pe harta Statiunilor Balneoclimaterice din Romania. Laudand calitatile apei locale, localitatea pe care o reprezinta va fi prima stațiune balneoclimaterică din județul Vrancea, proiect care este in implementare,
Se construiește un hotel, o bază de tratament cu piscine interioare și una de agrement cu investiții de aproximativ 8 milioane de euro.

Comuna Soveja,

Prezent la RealitateaPlus, primarul Ionut Filimon a prezentat spectatorilor produse traditionale locale, Cascavalul Afumat de Soveja si alte produse care pot fi cumparate de pe piata locala, o prezentare care aduce beneficii comunitatii locale pe care o reprezinta.

Primarul Adjudului, Florin Nechifor, s-a prezentat fara lectii facute la emisiune, cu o scurta interventie in emisiune, nu prea a avut cu ce se lauda in fata spectatorilor Realitatii, preferand sa aminteasca de faptul ca orasul nu are centura, fara a prezenta proiecte de viitor care sa atraga vizitatori, cu mici realizari pentru comunitatea locala, cu amprenta Locomotivei, simbol al CFR-istilor, nu a avut altceva decat sa se laude cu personalitatile orasului, care din pacate,

Personalitatile traiesc cu „orasul in Suflet”, dar in alte locuri!

Ca exemplu pentru primarul din Adjud, ar fi putut aminti despre Festivalul De Teatru si Film Ion Dichiseanu- festival aflat la prima Editie, festivalul Folk Intre 2 Ape, editia 1, Clubul local de Fotbal- CSM ADJUD 1946 – stadionul care poate gazdui un numar considerabil de spectatori cat si alte evenimente locale.
Muzeul de etnografie și folclor – Adjudu Vechi, Muzeul Ilie Rosu, Maratonul Siretului (celor doua lacuri), maraton aflat la cea de-a 9-a editie 2022 si care ar fi putut atrage mai multi participanti.
FESTIVALUL DE TRADIŢII ŞI OBICEIURI ROMÂNEŞTI – SĂRBĂTORILE DE IARNĂ


Faptul ca vizitatori plaiurilor Adjudene pot vizita Lunca Siretului, barajul si lacul de acumulare de pe raul Siret, de la Beresti, in apropierea orasului Adjud, cu o reprezentare in emisiune (asemenea Primarului din Soveja) a micilor investii private in domeniul Horeca, prezentarea unor produse traditionale locale, ar fi putut atrage atentia mai mult AUDIOVIZUALUL RealitatiiPlus, ar fi adus un beneficiu comunitatii pe care o reprezinta.

Orasul Marasesti, comunile Pufesti, Ruginesti, Paunesti si Homocea nu fost reprezentate la emisiunea de la RealitateaPlus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s