Florin Cîțu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al PNL


Florin Cîţu a anunţat, astăzi- 02.04.2021, că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al PNL.

„Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei cu care am plecat la drum, acum aproape un an de zile. Nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal”, a declarat Florin Cîţu.

Întrebat de jurnaliști dacă va demisiona şi din funcţia de preşedinte al Senatului, el a răspuns: „Acolo sunt alte discuţii, vom vedea ce se va întâmpla şi acolo, voi anunța, așa cum am făcut de fiecare dată”.

Florin Cîţu a adăugat că, pentru el, coaliţia PNL – PSD nu a fost un lucru cu care a fost de acord spunând că „niciodata nu am fost confortabil pentru acest compromis făcut cu PSD”.

https://fb.watch/c7ToerYw-S/

„Astăzi n-am avut şansa să vorbesc cu colegii mei. Din păcate, nu au vrut să participe la singura şedinţă convocată statutar, toate celelalte sunt nestatutare şi e păcat că Partidul Naţional Liberal, un partid la guvernare, arată astăzi că nu respectă statutul şi merge mai departe cu acest eveniment”, a spus Cîţu.

Amintim că ieri cea mai mare parte a liderilor județeni ai PNL au avut o ședință, nerecunoscută de Florin Cîțu, ședință în care au demarat procedura pentru înlăturarea lui Cîțu de la șefia partidului.

Declarația integrală în link-ul de mai sus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s