Caiac cu 4 copii lovit de o șalupă pe Dunăre la Orșova. Imagini cu un puternic impact emoțional Exclusiv – Stirile-Esential24

Caiac cu 4 copii lovit de o șalupă pe Dunăre la Orșova. Imagini cu un puternic impact emoțional

Incident extem de grav pe Dunăre, în apropiere de Orșova. Imagini greu de privit, cu un puternic impact emoțional. 4 copii, sportivi, care se antrenau pe Dunăre, la kaiak, au fost la un pas de a fi uciși. Au scăpat ca prin minune cu viață. Au fost loviți de o barcă de agrement, în care se aflau turiști. Ambarcațiunea lovită aparține Clubului Sportiv Orșova, pe care se aflau copiii care erau la antrenament. Șoferul a trecut pur și simplu peste cei patru copii, i-a doborât din kaiac, l-a lovit din plin și l-a rupt pe jumătate. Bărbatul a declarat că nu a văzut kaiakul.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=319344453252280&id=105507291302665

Incidentul a fost filmat de pe o altă barcă, care se plimba pe Dunăre. Copiii au fost ridicați din apă de martorii care au surprins scenele șocante. Doar o minune a făcut să nu se ajungă la tragedie. Din fericire copiii au scăpat teferi. Unul singur este rănit la umăr, însă nu este în stare gravă. Medicii au spus că a fost o minune că unul dintre copii nu a ramas fără braț, pentru că putea fi prins în motorul bărcii.
Șoferul a fost dus la audieri, la Poliția Transporturi Navale. Cel mai probabil va rămâne fără permisul de barcă și va fi cercetat penal.

Stirile Esential 24

Sursa:

https://www.facebook.com/Stirile-Esential24-105507291302665/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s