Fostul Lider PSD Liviu Dragnea va fi pus in libertate.

Decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea a venit astăzi şi a fost luată de Tribunalul Giurgiu, care a dezbătut cererea de eliberare condiţionată depusă de fostul lider al PSD. Decizia este definitivă și va fi pusă în aplicare imediat.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea executa la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În luna aprilie anul acesta, Dragnea a a făcut solicitare la Judecătoria Sectorului 5 să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă, dar solicitarea ia fost respinsă.
Dragnea a făcut contestaţie, care a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti pe 27 mai.

Avocații fostului lider PSD au solicitat și au obținut strămutarea procesului la Tribunalul Giurgiu. Dosarul îi fusese repartizat judecătoarei Ana Lazăr, însă judecătoare a făcut cerere de înlocuire cu un alt magistrat.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, după alegerile europarlamentare, când a fost condamnat definitiv de instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Logodnica fostului președinte PSD Liviu Dragnea a reacționat la decizia judecătorilor de a-l elibera pe acesta din închisoare. 

Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, a declarat Irina Tănase astăzi, potrivit realitatea.net.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s