Amenajare centru comunitar de servicii pentru copii cu dizabilități, sat Petrești, comuna Vînători, județul Vrancea”

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a semnat astăzi contractele de proiectare și execuție pentru cele două componente de lucrări: ”Reabilitare energetică și lucrări conexe pentru Centru DGASPC VN – sat Petrești, com. Vînători” (proiect finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020) și ”Amenajarea centrului comunitar de servicii copii cu dizabilități, sat Petrești, comuna Vînători, județul Vrancea” (proiect finanțat din bugetul local al județului Vrancea).

Centrul comunitar pentru copii cu dizabilități care va fi amenajat în clădirea ”Căprioara” din Crângul Petrești, lucrările de reabilitare și amenajare a imobilului urmând să înceapă în cel mai scurt timp.

Conform Informaţiilor de la Consiliul Judeţean Vrancea, valoarea totală a celor două contracte este de15.479.209 lei, fără TVA.
Câștigătorul licitației publice organizată de Consiliul Județean Vrancea este firma Pif&LMS Company SRL, iar durata contractului este de 27 luni, din care 2 ani reprezintă execuția lucrărilor. 
Lucrările prevăzute în contract vor include termoizolare, modernizare instalație de preparare și distribuție a agentului termic și a apei calde, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum și reabilitarea instalației de iluminat.

De acest centru modern, care va fi amenajat cu fonduri proprii de la Consiliul Județean, se vor bucura circa 150 de copii și tineri cu dizabilități, care necesită o gamă variată de activități în scop de recuperare, activități de recreere, socializare, precum şi pentru petrecere a timpului liber, activități sportive şi culturale.

Sursa: C.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s