Uncategorized

A fost desemnat câștigătorul contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat”

Astăzi, 09.03.2021, a fost emisă comunicarea de către CNAIR privind rezultatul procedurii de atribuire a contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat” .

Ofertantul desemnat câștigător este ASOCIEREA MAVGO HOLDING SRL (LIDER DE ASOCIERE) – SC ANTREPRIZA DE CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI AUTOSTRĂZI SRL – SC BDU MAXI CONSTRUCT – HYDOSTROY AD, cu preţul de 41.735.534,38 Lei fără TVA.

Conform contractului, perioada de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 60 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă execuția lucrărilor pentru Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat, având un stadiu fizic în momentul rezilierii contractului de lucrări de aproximativ 58%.

Varianta de Ocolire Tecuci are o lungime de 6,945 km și este localizată în judetul Galați. Varianta se desprinde din DN24, traversează cu un pasaj superior și DN24 și lina CF Mărășești – Tecuci la km 0+385,95, continuă în aliniament până la intersecția la nivel cu DJ252H la km 2+490, traversează cu pasaj superior linia CF Făurei – Tecuci la km 6+416,29 și se sfârșeste la km 6+945 (echivalent cu km 6+801,29) la intersecția cu DN25.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, ne informează CNAIR în acelaşi comunicat.

Sursa: CNAIR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

CENTRUL MEDI@

INFORMATII ZI DE ZI

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: