Uncategorized

Din 8 martie, condiţii noi de călătorie din Marea Britanie

Începând cu data de 08 martie 2021, autoritățile britanice introduc un formular tip declarație pentru călătoriile internaționale din Anglia către alte state (cu excepția Irlandei, Insula Man si insulele din Canalul Mânecii), având în vedere restricțiile impuse în context COVID.

Transportatorii vor verifica dacă formularele au fost completate înainte de îmbarcare, fie la check-in (online sau la biroul de check-in), fie la poarta de îmbarcare. Pasagerii care nu au un formular valid li se poate refuza accesul la serviciul rezervat. Transportatorii vor fi, de asemenea, obligați din punct de vedere legal să afişeze pe site-ul lor web că formularul trebuie completat înainte de călătorie.

Poliția și-a intensificat prezența în porturi și aeroporturi în ultimele săptămâni. Ofițerii vor efectua verificări la fața locului și pot cere călătorilor să prezinte un formular completat. Va fi infracțiune dacă nu prezintă un formular completat, iar persoanele vor putea primi o amendă de 200 GBP.

Depasările internaționale din Anglia către alte state se pot realiza doar în situații limitate legate de muncă, voluntariat, educație, motive medicale sau de compasiune, nunți, înmormântări și evenimente conexe.

Formularul trebuie completat fie în format fizic, fie salvat electronic pentru a confirma călătoriile în străinătate dintr-un motiv permis legal!

Mai multe informații despre noua regulă accesați:
https://www.gov.uk/government/news/mandatory-form-for-international-travel-launched-to-prevent-illegal-trips

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

CENTRUL MEDI@

INFORMATII ZI DE ZI

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: