Uncategorized

Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost găsit spânzurat

În jurul orei 16.05, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană ar fi fost găsită decedată în extravilanul comunei Păulești .

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici s-au deplasat de îndată la fața locului iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că trupul neînsuflețit aparține unui tânăr, de 20 de ani, din Păulești.

În după-amiaza zilei de 05.02.2021, în urma unui apel la 112, polițiștii vrânceni au intervenit în comuna Păulești, acolo unde un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost găsit spânzurat. Apelul a fost inițiat în jurul orei 16:05, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă.
Conform unor surse, tânărul locuia la bunici de aproximativ un an de zile, după ce părinții lui s-ar fi despărțit. Se pare că tânărul ar fi fost găsit în afara localității, la marginea pădurii, în zona Alunu, pe un drum greu accesibil.

Cadavrul va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, urmând ca polițiștii să stabilească toate circumstanțele care au dus la producerea decesului.

Sursa: IPJ Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

CENTRUL MEDI@

INFORMATII ZI DE ZI

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: