Starea de alertă se prelungește cu încă o lună

Prim Ministrul României Ludovic Orban, a anunţat astazi, 10 august, că, cel mai probabil, românii vor fi nevoiţi să suporte în continuare Starea de Alertă. Această măsură va fi prelungită, la nivelul întregii ţări, cu încă o lună de zile, spune şeful Guvernului.

“Orice decizie va ţine cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi, dacă nu apar ameliorări, reduceri semnificative, cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a declarat Ludovic Orban, luni, la sediul Partidului Naţional Liberal.

Prim-ministrul a declarat că autorităţile vor analiza solicitările privind continuarea unor activităţi în această perioadă.

“Vom ţine cont de punctul de vedere al specialiştilor din Grupul de suport tehnico-ştiinţific, din Comisia anti-COVID, din INSP şi, în funcţie de evaluările pe care le vom avea, vom lua şi deciziile politice”, a precizat Orban.

“Nu dorim impunerea niciunei alte restricţii, obiectivul nostru este acela de a nu mai afecta în niciun fel economia”

Cât despre posibilitatea introducerii unor noi măsuri de restricţie, Ludovic Orban spune că, în prezent, nu se discută despre aşa ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s