Uncategorized

Invitaţia Consiliului Judeţean Vrancea în stabilirea viitoarei destinaţii a fostei Prefecturi Putna

Vrâncenii sunt invitați să se alăture administrației județene în stabilirea destinației pentru fosta Prefectură Putna!

Consiliul Județean Vrancea se apropie de finalizarea lucrărilor de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi Putna, preconizate a fi recepționate în luna septembrie a acestui an.

Refacerea lucrărilor, la acest monument deosebit de important pentru istoria locală, a însemnat o investiție de 5.176.719,22 lei ( aproximativ 1 milion de euro).

Dată fiind valoarea simbolică a clădirii fostei Prefecturi Putna lansăm către vrânceni provocarea de a ne transmite sugestiile cu privire la destinația pe care ar dori să o capete această clădire monument.

Așteptăm, așadar, cu interes pe adresa de e-mail ( contact@cjvrancea.ro ) sau pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Vrancea propunerile dumneavoastră!

Sursa: Pagina facebook a Consiliului Judeţean Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Mart Build Ltd

Building the Future

Mucenicul's Blog

„Adevărata ignoranţă nu este absenţa cunoaşterii, ci refuzul de a o dobândi.” — Karl Popper

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

Barbu Iulian

graphics is life

Lemon blog

Sweet lemons

This Imperfect Life

Finding beauty in things that are imperfect

Simply Vegan Delight

Rețete de mâncăruri fără carne, lactate şi ouă.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: