Blue Air a suspendat toate zborurile care pleacă din România! Statul Roman a pus poprire pe conturi!

Calatorii blocati pe aeroporturile din strainatate, in urma suspendarii zborurilor de catre compania Blue Air, pot solicita ajutor la sectiile consulare ale ambasadelor Romaniei sau prin apelare la numarul de telefon 0040751084537, gestionat de MAE, urmand sa fie adusi in tara cu aeronave ale Tarom, a anuntat in aceasta seara purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru.

Se vor trimite avioane Tarom, pentru recuperarea cetatenilor romani ramasi blocati pe aeroporturi.

+𝟒𝟎𝟕𝟓𝟏 𝟎𝟖𝟒 𝟓𝟑𝟕 este numărul de telefon la care românii din afara granițelor afectați de suspendarea zborurilor companiei Blue Air pot solicita sprijin autorităților române.

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat celula de criză la nivelul Guvernului, pentru a urgenta rezolvarea situației cetățenilor români afectați de suspendarea zborurilor companiei Blue Air.

Premierul a dispus ca prioritară să fie aducerea în țară a cetățenilor aflați pe aeroporturi din afara granițelor. Românii își pot anunța prezența și pot solicita sprijin la secțiile consulare de la ambasadele României în străinătate și la numărul de telefon +𝟒𝟎𝟕𝟓𝟏 𝟎𝟖𝟒 𝟓𝟑𝟕, activat în această seară.

Guvernul Romaniei

După centralizarea datelor, aeronavele Tarom vor fi pregătite să efectueze zborurile necesare aducerii în țară a românilor aflați peste graniță.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s