S-a decis câștigătoarea Eurovision Song Contest 2022

În total, 40 de membri EBU au concurat la Eurovision Song Contest din acest an. 15 națiuni au fost eliminate în două semifinale desfășurate pe 10 și 12 mai.

În urma votului care se vrea: „Un mesaj pentru Rusia”, Ucraina a câștigat cea de-a 66-a ediție a Eurovision Song Contest cu piesa „Stefania” interpretată de Kalush Orchestra. Pentru Ucraina este a treia victorie, care a câștigat ultima dată în 2016.

Intr-un concurs foarte puternic politizat, în care voturile oamenilor merg la recycle bin-ul calculatorului, cu Australia, Azerbaijan facând parte din Europa, Eurovision un alt simbol european care își pierde identitatea și care este puternic globalizat va duce la decăderea și desființarea valorilor U.E.

Concursul Eurovision de aseară doar a demonstrat, iarăși, că suntem spectatori într-o piesă de teatru. De prost gust sau nu, vom vedea în următorii ani.

„Slava Ukraini!” până la capăt!

În viziunea globalistă Românii și alte state ar trebui să-și cedeze teritoriile măritului stat bombardat, la viitoarele alegeri Zelensky să fie principalul candidat la prezidențiale, nu din milă sau compasiune, ci pentru că o merită!

Zelensky apără democrația si valorile europene și interesele NATO!

Într-un moment în care ni se impun diverse modele, Moldova, locul 7 în finală, a reușit să vină în fața publicului cu un puternic mesaj unionist, naționalist!

„Țară veche, țară nouă
Parcă-i una, parcă-s două
Ba aparte, ba-mpreună
Parcă-s două, parcă-i una!”

În finala de aseară, organizatorii Eurovision au anunțat că s-a decis eliminarea notelor oferite de România, Moldova, Azerbaidjan, Polonia, San Marino, Muntenegru, din cauza fraudării votului.

„EBU ia extrem de în serios orice încercare suspectată de a manipula votul la Eurovision Song Contest și are dreptul de a elimina astfel de voturi în conformitate cu Instrucțiunile oficiale de vot, indiferent dacă astfel de voturi ar putea influența sau nu rezultatele finale.”

Practic, EBU își asumă responsabilitatea de a declara câștigătorul, indiferent dacă există sau nu o dovadă clară de fraudare.

Aseară, 25 de țări au participat la Marea Finală a celui mai mare eveniment de muzică live din lume, găzduită de membrul italian EBU Rai, la Torino. Ivan Klymenko, Oleh Psiuk, Ihor Didenchuk, Tymofii Muzychuk și Vitalii Duzhyk au dat cântecul câștigător care a încheiat seara cu 631 de puncte, cu 165 de puncte în fața locului 2, Sam Ryder din Regatul Unit, care a cântat melodia „Space Man”. Chanel din Spania cu „SloMo” a terminat pe locul trei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s