Beneficiarii burselor sociale vor primi extra- Tichete sociale în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea de rechizite, îmbrăcăminte și alte produse necesare frecventării cursurilor școlare.

Sprijin pentru România: Copiii și tinerii care beneficiază de burse sociale primesc, începând de astăzi, și tichete sociale în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea de rechizite, îmbrăcăminte și alte produse necesare frecventării cursurilor școlare, au anunțat astăzi reprezentanții guvernului României.

Este vorba despre punerea în aplicare a măsurii din pachetul ”Sprijin pentru România” prin care preșcolarii și elevii din medii defavorizate beneficiază de 30 de euro, pentru fiecare luna în care sunt organizate cursuri școlare.
Banii distribuiți începând de astăzi celor peste 246.000 de elevi și preșcolari reprezintă echivalentul voucherelor pentru trei luni.
Aceste vouchere sunt complementare mecanismului prin care elevii care beneficiază de burse sociale primesc anual tichete în valoare de 500 de lei sunt pentru achiziții de început de an școlar, inclusiv haine.
Implementarea măsurilor sociale continuă cu distribuirea, înainte de Sărbătorile Pascale, a pachetelor alimentare destinate persoanelor defavorizate. Peste 1,1 milioane de persoane care au nevoie de sprijin vor primi în aceste zile pachete de alimente în valoare individuală de 170 de lei.


Detalii aici: https://bit.ly/36C9dLm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s