AUR s-a poziționat ferm în favoarea intereselor românilor și împotriva jefuitorilor țării!

Cu toate erorile făcute din lipsa de experiență, AUR s-a poziționat ferm în favoarea intereselor românilor și împotriva jefuitorilor țării, indiferent dacă sunt români sau străini. Este evident că jefuitorii investesc masiv în propaganda anti AUR, pentru că există pericolul să piardă accesul la resursele naturale și banii României.


Eu nu zic că suntem perfecți, pentru că nu suntem, dar măcar avem intenții bune și vrem să dăm posibilitatea românilor de bună credință să ajungă la guvernare și să repună România pe drumul cel corect, spune Badiu într-o postare pe o rețea de socializare.


AUR a fost din primul moment împotriva intereselor rusești în Basarabia, unde George Simion a pus la punct un post de televiziune pro-românesc. Noi am transportat cărți românești în Basarabia, am făcut activitate caritabilă atât în România cât și dincolo de Prut, la familii nevoiașe, mai spune acesta.
„Știu că indiferent de faptele bune pe care le facem, o parte din români ne vor eticheta așa cum li se spune de propaganda guvernanților, fără a judeca lucrurile în mod corect. De exemplu, mă aștept să aflu mâine-poimâine că beau sânge de copil sau că am vreo vilă în New York, căci mafia este in stare să inventeze orice.”, George Badiu parlamentar de AUR


Problema este alta : cât de creduli sunt românii ?

Cât de mult se pot lăsa manipulați ?

De o bucată de vreme, se vrea să se acrediteze ideea că AUR este plătit de Moscova. Aș cere oficial de la SRI să comunice public dacă AUR este sponsorizat de ruși, dar nici o asemenea dovadă nu va stopa mizeriile scrise despre noi. Culmea absurdității, să spui că AUR este cu rușii este ca și cum ai spune că Hitler a luptat împotriva armatei germane !

Este un nonsens, este o aberație pe care niciun copil de grădiniță nu o poate crede !

Și atunci, de ce oameni în toată firea se lasă manipulați?
Am văzut că s-a scos din joben un sondaj, plătit de PNL, unde bineînțeles că PNL este ridicat în mod artificial, când în realitate nu se știe dacă trece de 10 %. Sondajele variază de la lună la lună, depind de mulți factori. Ele sunt în mare măsură expresia interesului celui care plătește sondajul. Noi știm cum stăm în realitate, așa că nu ne facem griji.


Aș vrea să înțeleagă toți românii că lucrurile nu mai pot fi lăsate așa, este timpul să ne gândim la readucerea României în zona de normalitate europeană.

Viitorul nostru este clar în UE și NATO, dar dacă nu atragem fonduri europene și investiții, vom fi oaia neagră a uniunii, declară George Badiu.


Dați manipularea mafiei deoparte și priviți realitatea așa cum este.
Nimeni nu va veni să schimbe lucrurile în locul nostru, este ceva ce trebuie să facem noi singuri.
Până una alta, răsplata pentru efortul nostru apare zilnic, ea constă în mulțumirea sufletească de a fi de ajutor semenilor prin multitudinea donațiilor, așa cum vedeți mai jos un exemplu, îndeamnă acesta, postând un mesaj primit în privat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s