Anunț angajare!

Având in vedere ca in scurt timp vor demara lucrările la proiectul „Construire baza de tratament in comuna Vizantea-Livezi, sat Vizantea-Manastireasca, judetul Vrancea” constructorul ne-a comunicat interesul de a angaja 60 de persoane din zona (muncitori necalificati, soferi, operatori uilaje grele, fierari betoniști, instalatori, zidari, etc.)

Pentru a veni atat in sprijinul societății care va construi obiectivul cat si al dumneavoastră, cei care doriți detalii despre angajare, va stam la dispoziție atat cu clarificări cat si cu inregistrarea CV-urilor si trasmiterea acestora.

PRODUCATOR DIN ROMANIA PROMOVAT PE MAPSTORE

În România modernă pe care o construim, fiecare resursă locală este valorificată în beneficiul oamenilor. De aceea, ne bucurăm să anunțăm faptul că CNI coordonează construcția unei noi baze de tratament în județul Vrancea!
Complexul va cuprinde o bază de tratament balnear și de recuperare și un bazin de tratament în aer liber, spații de cazare și vestiare pentru bazinul de tratament în aer liber.
Finanțarea este asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin CNI, în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social (#PNCIPS) – Subprogramul „Alte obiective de interes public sau social în domeniul construcţiilor”.

Vă așteptăm la sediul primăriei in fiecare zi de luni pana vineri, la telefon fix: 0237264281, mobil:0761114956 sau aici pe facebook!

Sursa: Ciobotaru Dragoș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s