A fost eliberat certificatul de urbanism pentru o nouă Autostradă. Click aici să vezi despre ce este vorba!

Consiliul Județean Bacău a eliberat astăzi, 17 Ianuarie 2022, certificatul de urbanism pentru Autostrada Bacău-Brașov A13.
A13 va trece prin Braşov, Prejmer, Tg. Secuiesc, Oituz, Onești, Bacău.
Este o investiție care va aduce dezvoltare întregii regiuni și care va conecta Moldova cu restul țării.

„Am eliberat astăzi certificatul de urbanism pentru executarea lucrărilor „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Autostrada Brașov- Bacău ”, inclusiv rețele de utilități, din culoarul pe care îl va traversa această investiție- A13”, a declarat preşedintele consiliului judeţean Bacău, Valentin Ivancea.

Aparatul de specialitate din cadrul Consiliului Județean dovedește, încă o dată, că este o echipă care știe să lucreze aplicat și eficace, reușind să elimine eventualele sincope administrative, spune Ivancea.

Le mulțumesc primarilor din municipiul Onești și din comunele Oituz, Bogdănești, Helegiu, Gura Văii, Parava, Răcăciuni, Pârgărești, Tîrgu Trotuș, Bârsănești și Orbeni, pentru că au înțeles să se mobilizeze exemplar pentru eliberarea avizelor necesare.

Indiferent de întârzierile generate de proiectantul lucrării, împreună cu echipa CJ, voi face tot ce depinde de noi, astfel încât să nu existe nicio întârziere cauzată de vreo inerție administrativă la nivelul județului, pentru ca acest proiect, crucial pentru Bacău, să fie implementat, a mai declarat acesta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s