Persoană dispărută! L-ati văzut? Anunţati poliţia

Echipa de intervenție a salvamont montan a fost anunţată de Sâmbătă în jurul orei 21:40, prin apel la 112. Salvamont Vrancea a acţionat, din păcate fără succes, pentru căutarea unei persoane dispărute în zona Panciu-Movilița.


Participă forțe ale Poliției, ISU Vrancea și Jandarmeriei.
Update ora 00:30 căutările au fost suspendate până mâine dimineață.
Update ora 08:00 – căutările au fost reluate in aceasta dimineața.
Update ora 13:30 – persoana nu a fost încă găsită.

MUNTEANU VERGINEL, de 46 de ani, a plecat voluntar în cursul zilei de 29 decembrie 2021, și nu a mai revenit la domiciliul său din satul Dioechieți-Rediu.

Semnalmente : înălţime 1,65 m, păr negru, greutate 70 de kg, ochi căprui, față rotundă, are un tatuaj pe partea exterioară a braţului drept.

Vestimentație: la momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de culoare mov, pantaloni de culoare gri, în picioare purta cizme din cauciuc de culoare verde.

La nivelul Secției 10 Poliție Rurală Panciu s-au constituit echipe mixte, care au început căutările atât în comuna Movilița cât și în zonele limitrofe (extravilanul comunei Fitionești, Valea Caregnei, Panciu).

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s