Consiliul Județean Vrancea a atribuit contractele pentru prestarea serviciilor de combatere a poleiului și de deszăpezire pe drumurile județene

Consiliul Județean Vrancea a atribuit contractele pentru prestarea serviciilor de combatere a poleiului și de deszăpezire pe drumurile județene, în baza acordului cadru de servicii nr. 2932 din 26.02.2019 (valabil 36 de luni).

Contractele atribuite sunt valabile până pe 15 noiembrie 2022.

Astfel, UAT Județul Vrancea a încheiat cu Asocierea SC Sotirex SRL & SC Roman Impex Prest SRL, prin lider de asociere SC Sotirex SRL, pentru Lotul 1/Lot Nord, respectiv Asocierea SC Sotirex SRL & SC Construcții Generale Moldova SRL & SC Autosas SRL, prin lider de asociere SC Sotirex SRL, pentru Lotul 2/Lot Sud, contractele în vederea asigurării serviciilor de combatere a poleiului și deszăpezire pe drumurile județene.

Contractele prevăd, așadar, împărțirea județului în două zone: Baza Sud (unde sunt prevăzute 25 de utilaje) și Baza Nord (24 utilaje). Firmele responsabile vor acționa cu lame, freze, autofreze, încărcătoare și au stocuri asigurate de material antiderapant. Din cele 49 de utilaje, jumătate din ele trebuie să fie prezente în bazele de deszăpezire (pentru care se plătește tarif de ,,așteptare”), iar celelalte utilaje vor acționa numai în cazuri de urgență, dacă utilajele alocate inițial nu fac față la intervenții.

Suma alocată din bugetul CJ Vrancea pentru iarna 2021 – 2022 va fi de aproximativ 4,5 milioane lei, inclusiv TVA, care se va deconta în funcție de lucrările de deszăpezire real executate în teren, verificate de către inspectorii din cadrul Direcției Tehnice a CJ.
Toate utilajele de deszăpezire vor fi dotate cu dispozitive GPS, iar în funcție de starea vremii, se va emite ordinul de începere a lucrărilor.

Reţeaua de drumuri judeţene din Vrancea este de aproximativ 1030 km de kilometri. Acţiunile de deszăpezire sunt împărţite pe două zone de acţiune, cu 2 baze- baza sud şi baza nord- unde jumătate din utilaje vor fi amplasate în aşteptare, gata de acţiune!

Societăţile amintite vor încasa până la 4,5 milioane de lei pentru deszăpezirea celor aproximativ 1030 de kilometri de drumuri judeţene, în funcţie de vreme!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s