Ştiri Naţionale

Retragere anunţuri de concurs – ANFP

Având în vedere intrarea în vigoare a OUG nr. 99/2021, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I nr. 876/13.IX.2021, prin raportare la prevederile art. II din acest act normativ prin care se modifică şi completează art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare, Agenția Națională a Funcționarilor Publici retrage anunțurile de concurs, publicate în perioada 14.09.2021- 15.09.2021, pentru concursurile de ocupare a unor funcții publice vacante/temporar vacante organizate de autoritățile și instituțiile publice din Anexa de mai jos:


Anexa poate fi consultată aici 👉 https://tinyurl.com/5cfn2xbu

Se reiterează faptul că Agenţia a solicitat Ministerului Justiției și Consiliului Legislativ comunicarea unui punct de vedere referitor la aplicabilitatea prevederilor art. II din OUG nr. 99/2021 raportat la dispozițiile art. V din OG nr. 17/2021.

Astfel, ANFP va aduce la cunoștință cu celeritate punctul de vedere al autorităților competente, iar în situația în care acesta va fi formulat în sensul organizării concursurilor, procedurile de concurs vor fi reluate, în condițiile legii, la solicitarea autorităților și instituțiilor publice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

CENTRUL MEDI@

INFORMATII ZI DE ZI

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: