Ultima ora

Un nou Club sportiv școlar la Adjud – Clubul Elevilor Sportivi Adjud (C.E.S. Adjud)

„Facem ceea ce am promis și îndreptăm deciziile incorecte ale trecutului!”, este comunicatul transmis de primarul Adjudului, Florin Nechifor.

Începând de astăzi, 14 septembrie 2021, avem din nou club sportiv școlar – Clubul Elevilor Sportivi Adjud (C.E.S. Adjud)!


Unitate de învățământ de stat acreditată înființată în urma reorganizării secției Adjud aflată de câțiva ani în subordinea Clubului Sportiv Școlar Focșani și a unirii acesteia cu alte profile din subordinea Palatului Copiilor Focșani – C.E.S. Adjud va funcționa cu următoarele discipline sportive: atletism, handbal, karting, dans modern și ecologie – turism, specifică Nechifor.


„Încă din luna februarie a acestui an am început demersurile de readucere la Adjud a clubului nostru școlar sportiv deoarece îmi doresc ca în municipiul nostru sportul să revină la viață și sportivii noștri talentați să aducă titlurile acasă, în Adjud!


Este o mare reușită a echipei alături de care am întocmit întreaga documentație a procedurii, cărora le mulțumesc și pe această cale pentru eforturile depuse!”, afirmă acesta.


În comunicatul transmis primarul Florin Nechifor mulțumeşte doamnei Corina Marin, director general în Cadrul Ministerul Educației, doamnei inspector general Daniela Marchitan, doamnei inspector de specialitate Vica Minca, doamnei antrenor Camelia Petrea și, nu în ultimul rând, domnului antrenor Sorin Crăciun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

Centrul medi@

Informatii Zi de Zi

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: