Un nou Club sportiv școlar la Adjud – Clubul Elevilor Sportivi Adjud (C.E.S. Adjud)

„Facem ceea ce am promis și îndreptăm deciziile incorecte ale trecutului!”, este comunicatul transmis de primarul Adjudului, Florin Nechifor.

Începând de astăzi, 14 septembrie 2021, avem din nou club sportiv școlar – Clubul Elevilor Sportivi Adjud (C.E.S. Adjud)!


Unitate de învățământ de stat acreditată înființată în urma reorganizării secției Adjud aflată de câțiva ani în subordinea Clubului Sportiv Școlar Focșani și a unirii acesteia cu alte profile din subordinea Palatului Copiilor Focșani – C.E.S. Adjud va funcționa cu următoarele discipline sportive: atletism, handbal, karting, dans modern și ecologie – turism, specifică Nechifor.


„Încă din luna februarie a acestui an am început demersurile de readucere la Adjud a clubului nostru școlar sportiv deoarece îmi doresc ca în municipiul nostru sportul să revină la viață și sportivii noștri talentați să aducă titlurile acasă, în Adjud!


Este o mare reușită a echipei alături de care am întocmit întreaga documentație a procedurii, cărora le mulțumesc și pe această cale pentru eforturile depuse!”, afirmă acesta.


În comunicatul transmis primarul Florin Nechifor mulțumeşte doamnei Corina Marin, director general în Cadrul Ministerul Educației, doamnei inspector general Daniela Marchitan, doamnei inspector de specialitate Vica Minca, doamnei antrenor Camelia Petrea și, nu în ultimul rând, domnului antrenor Sorin Crăciun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s