Adjudul fără alimentare cu apă- #DelaVrancea

Municipiul Adjud a rămas fără alimentare cu apă deoarece noaptea trecută, în jurul  orei 1.00, din cauza condițiilor atmosferice, a avut loc o cădere de tensiune la postul de transformare de lângă stația de apă. În aceste condiții, compania CUP SA Focşani nu poate asigura alimentarea cu apă.

Având în vedere condițiile atmosferice, începând cu ora 1:00 în această noapte a avut loc o cădere de tensiune la postul de transformare de lângă stația de apă din Adjud, ceea ce face imposibilă asigurarea furnizării cu apă în municipiu, se anunţă în comunicatul CUP SA.

A fost anunțat dispeceratul Electrica, însă până la această oră nu s-a prezentat nimeni din partea companiei furnizoare de energie electrică pentru a interveni spre soluționarea problemei.

Ai o afacere şi vrei să o promovezi?

Ai articole/proprietaţi de vânzare? ADAUGĂ UN ANUNŢ ÎN MATERIALELE NOASTRE !

contact@stiridevrancea.ro

Echipele CUP ale Sucursalei Adjud sunt în stație de la ora 2:00 și așteaptă. Sperăm ca situația să fie rezolvată cât mai curând, informează compania de apă.

Este posibil ca, în momentul reluării furnizării, gradul de turbiditate al apei să fie diferit de cel normal și, ca urmare, aspectul apei să fie modificat temporar.

Update: conform ultimelor informații primite de la echipele Electrica, avaria se datorează transformatorului defect, astfel că remedierea situației necesită mai mult timp. Este posibil ca reluarea alimentării cu apă să aibă loc abia în a doua parte a zilei.

Sursa: CUP SA FOCŞANI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s