Stiri Locale Ultima ora

Adjudul fără alimentare cu apă- #DelaVrancea

Municipiul Adjud a rămas fără alimentare cu apă deoarece noaptea trecută, în jurul  orei 1.00, din cauza condițiilor atmosferice, a avut loc o cădere de tensiune la postul de transformare de lângă stația de apă. În aceste condiții, compania CUP SA Focşani nu poate asigura alimentarea cu apă.

Având în vedere condițiile atmosferice, începând cu ora 1:00 în această noapte a avut loc o cădere de tensiune la postul de transformare de lângă stația de apă din Adjud, ceea ce face imposibilă asigurarea furnizării cu apă în municipiu, se anunţă în comunicatul CUP SA.

A fost anunțat dispeceratul Electrica, însă până la această oră nu s-a prezentat nimeni din partea companiei furnizoare de energie electrică pentru a interveni spre soluționarea problemei.

Ai o afacere şi vrei să o promovezi?

Ai articole/proprietaţi de vânzare? ADAUGĂ UN ANUNŢ ÎN MATERIALELE NOASTRE !

contact@stiridevrancea.ro

Echipele CUP ale Sucursalei Adjud sunt în stație de la ora 2:00 și așteaptă. Sperăm ca situația să fie rezolvată cât mai curând, informează compania de apă.

Este posibil ca, în momentul reluării furnizării, gradul de turbiditate al apei să fie diferit de cel normal și, ca urmare, aspectul apei să fie modificat temporar.

Update: conform ultimelor informații primite de la echipele Electrica, avaria se datorează transformatorului defect, astfel că remedierea situației necesită mai mult timp. Este posibil ca reluarea alimentării cu apă să aibă loc abia în a doua parte a zilei.

Sursa: CUP SA FOCŞANI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

Barbu Iulian

graphics is life

Lemon blog

Sweet lemons

This Imperfect Life

Finding beauty in things that are imperfect

Simply Vegan Delight

Rețete de mâncăruri fără carne, lactate şi ouă.

%d blogeri au apreciat: