Ştiri internaţionale

Întâlnire între Ursula von der Leyen şi Bill Gates cu privire la „Îmbunătăţirea sistemelor de supraveghere a sănătăţii şi alertării populaţiei”

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, s-a intalnit cu Bill Gates pentru a discuta, printre altele, despre „imbunatatirea sistemelor de supraveghere a sanatatii si alertarii” populatiei, a anuntat aceasta pe Twitter pe data de 19 iulie 2021.

„Evident, e vorba despre supravegherea in masa a populatiei”, a spus Cristian Terhes, europarlamentar PNTCD.


https://twitter.com/vonderleyen/status/1417149624452882434?lang=en

Intalnirea vine in contextul unui „parteneriat” semnat pe 2 iunie 2021 intre Comisia Europeana si Breakthrough Energy Catalyst, companie condusa de Bill Gates, prin care se vor promova la nivelul UE „tehnologii noi” ce sa conduca la o economie neutra din punctul de vedere al emisiilor de gaze, astfel cum e prevazut in Green Deal.

Detalii despre paterneriat aici:
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_21_2746

„Este halucinant sa vezi ca firme private ajung sa semneze parteneriate cu Comisia Europeana pentru a-si impune propriile tehnologii si promova politici publice utopice care ii vor duce la sapa de lemn si deroba de drepturi si libertati fundamentale pe cetatenii Uniunii Europene, inclusiv pe cei din Romania.

Prevederile utopice din Green Deal vor omori economia Uniunii Europene si vor arunca intr-o saracie crancena milioane de oameni, in timp ce-i vor imbogati enorm de mult pe foarte putini.

Comisia Europeana isi depaseste toate prerogativele prevazute de tratatele UE prin aceste intelegeri. Aceasta Comisie, in loc sa fie in slujba cetatenilor UE, e preocupata, se vede, doar de supravegherea in masa a europenilor, de impunerea vaccinarii cu seruri experimentale si a testarii cu kit-uri ce dau erori mari si, nu in ultimul rand, cu promovarea de politici economice si publice care vor sa distruga suveranitatea statelor nationale membre UE.

In viziunea parintilor fondatori ai UE, comunitatea europeana a fost despre libertate, nationalitate, diversitate, solidaritate si prosperitate, nu despre restrictii, controlul populatiei, uniformitate, deznationalizare si incalcarea suveranitatii natiunilor europene. Actuala Comisie Europeana si majoritate din Parlamentul European submineaza insasi ratiunea de a fi UE, transformandu-o dintr-un spatiu al libertatii intr-un lagar, unde cetatenii ajung efectiv asemenea iobagilor, ce doar lucreaza si platesc taxe.

Evident, ma voi opune oricarei astfel de politici publice si voi cere clarificari Comisiei Europene despre intalnirea dintre Ursula von der Leyen cu Bill Gates”, a concluzionat Cristian Terhes, europarlamentar PNTCD.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

Barbu Iulian

graphics is life

Lemon blog

Sweet lemons

This Imperfect Life

Finding beauty in things that are imperfect

Simply Vegan Delight

Rețete de mâncăruri fără carne, lactate şi ouă.

%d blogeri au apreciat: