Anei Maria Popescu după argintul obținut la Tokyo: „A fost cea mai chinuită medalie!”

O extraordinară prestație a Anei Maria Popescu. Ana-Maria Branza Official Dacă am fi fost la atletism am fi zis că titlul s-a câștigat la fotografie. Doar o ultimă tușă a despărțit-o pe Ana de aurul olimpic. O tușă în care stă munca de ani de zile a unui scrimer, anii petrecuți în cantonamente, în sălile de antrenament și pe planșele de concurs. Dar pentru Ana, bucuria unui nou argint Olimpic obținut la 37 de ani a fost nemărginită. Încă o medalie care încununează o carieră de excepție.

Felicitări, Ana, suntem mândri de tine!

Ana Maria Popescu a obținut prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Ana Maria Popescu a cucerit prima medalie pentru România la această ediție a Jocurilor Olimpice. Sportivă a obținut medalia de argint la scrimă, după ce Sun Yiwen s-a impus cu 11-10 în finală. 

Ana Maria a transmis un mesaj în exlusivitate pentru PRO TV, în care specifică că este cea mai muncită medalie din cariera sa. Scrimeura a ținut să mai precizeze că orice vis devine realitate dacă crezi suficient de mult în el. 

„Salutare, oameni buni! E trecut de miezul nopții aici la Tokyo. A fost o zi productivă pentru mine si Team România. Nu pot sa spun încă în cuvinte ce s-a întâmplat astăzi. Am avut o zi perfecta până în finală. Am făcut o greșeală pe care nu o regret. Am muncit atât amar de vreme. Este cea mai muncita si chinuita medalie a mea. Am îndurat foarte mult să ajung aici. Am demonstrat că orice vis poate deveni realitate dacă crezi suficient de mult in el. 

Voua vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și toate urările! Nu uitați, sportivii români încă sunt în cursa pentru medalii. Eu mi-am terminat treaba aici, mă întorc acasă bucuroasă și fericită cu această bucățică de metal. Iar pe voi vă rog să le țineți pumnii în continuare colegilor noștri! Team România!”, a declarat Ana Maria Popescu pentru PRO TV. 

Argintul cucerit de Ana Maria este a 17-a medalie adusă de scrima românească la Jocurile Olimpice: 4 de aur, 6 de argint şi 7 de bronz.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s