Stiri Locale Ultima ora

Primăria Municipiului Adjud a dat startul implementării primei infrastructuri digitale la nivel de administrație publică locală din județul Vrancea

Primăria Municipiului Adjud a dat startul implementării primei infrastructuri digitale la nivel de administrație publică locală din județul Vrancea cu sprijinul celor de la ConectX.


Guvernarea electronică a serviciilor publice oferite de administrația locală, creșterea transparenței procesului decizional, facilitarea accesului adjudenilor la serviciile publice și eficientizarea interacțiunii acestora cu funcționarii publici – sunt câteva dintre obiectivele pe care mi-am propus să le ating în timpul acestui mandat, declară primarul municipiului Adjud, Florin Nechifor.


Prin autentificarea în platforma login.ConectX.net – ecosistem de aplicații de tip e-governance disponibil atât pe desktop cât și pe mobil – persoanele fizice și juridice din municipiu vor beneficia de multiple instrumente digitale în relația cu Primăria Municipiului Adjud:

– identitate electronică, semnătură digitală în cloud, posibilitatea transmiterii de declarații și solicitări prin intermediul aplicației cu obținerea automată a unui număr de înregistrare și posibilitatea de a verifica statusul cererii.

-arhive electronice personale ale documentelor pe care le gestionează în relația cu administrația publică locală.

– efectuarea de plăți și transmiterea de sesizări online.


De asemenea, pentru o comunicare mai eficientă a cetățenilor cu funcționarii publici, sistemul pune la dispoziția utilizatorilor atât servicii de mesagerie electronică, chat certificat, posibilitatea partajării ecranelor și posibilitatea organizării de audio și video conferințe precum și posibilitatea transmiterii, prin intermediul aplicației, a tuturor comunicărilor publice ale Primăriei Municipiului Adjud.


În egală măsură, toți angajații Primăriei Municipiului Adjud își vor îndeplini sarcinile de serviciu, după finalizarea implementării, exclusiv prin intermediul platformei login.ConectX.net, ceea ce se traduce printr-o reducere considerabilă a cheltuielilor de achiziție a hârtiei, tonerului și de întreținere a multifuncționalelor.


După finalizarea implementării sistemului de lucru electronic la nivel instituțional, primăria Adjud va da startul înrolării persoanelor fizice și juridice pe platforma login.ConectX.net.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

Centrul medi@

Informatii Zi de Zi

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: