Ultima ora

Euro 2020: Breaking News

Starul Danemarcei, Christian Eriksen, primește primul ajutor pe teren după ce s-a prăbușit în prima jumătate a jocului Euro 2020 împotriva Finlandei

Update: Christian Eriksen, se află într-o „stare stabilă” după ce s-a prăbușit în timpul primului joc de la Euro 2020 și a avut nevoie de ingrijiri medicale pe teren, pe măsură ce colegii de echipă îngrijoraţi au format o barieră de protecție în jurul jucătorului de la Tottenham.

Update:

Starul din Danemarca, Christian Eriksen, a fost dus de urgență la spital după ce s-a prăbușit pe teren la mijlocul jocului – întrucât filmările tulburătoare arată medicii care i-au dat primul ajutor. Mijlocașul lui Inter, în vârstă de 29 de ani, a căzut brusc la pământ aproape de sfârșitul primei reprize, în timpul confruntării echipei sale cu Finlanda, confruntare pe stadionul Parken din Copenhaga.

Partida intreruptă

Starul Danemarcei, Christian Eriksen, primește primul ajutor pe teren după ce s-a prăbușit în prima jumătate a jocului de debut al Danemarcei la Euro 2020 disputat împotriva Finlandei, în scene extrem de dureroase.

Mijlocașul Danemarcei Christian Eriksen s-a prăbușit în timpul confruntării cu Finlanda în scenele îngrijorătoare. Eriksen s-a prăbușit, în timp ce aruncarea a fost efectuată către el aproape de sfârșitul primei reprize pe stadionul Parken din Copenhaga, personalul medical fiind chemat pe teren.

Arbitrul Anthony Taylor a părut șocat în urma incidentului, suporterii de pe stadion fiind, de asemenea, vizibil ingrijoraţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

Centrul medi@

Informatii Zi de Zi

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: