Ultima ora

Proiecte propuse în ariile protejate din județul Vrancea

Astăzi, 12 mai 2021 a avut loc o întâlnire de lucru la sediul Primăriei comunei Suraia având ca temă de discuție – ariile protejate din județul Vrancea, și în special, problemele întâmpinate în aria protejată – Lunca Siretului.
Acestă întâlnire s-a desfășurat la inițiativa Prefectului județului Vrancea, domnul Gheorghiță Berbece, și reprezintă o continuare a demersurilor începute în urma întâlnirii cu reprezentantul Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate – serviciul teritorial Vrancea, domnul Mihai Racoviță, din data de 26 martie 2021.
La întâlnire a participat subprefectul județului Vrancea, doamna Claudia Serafimciuc.
Din partea Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate (ANANP) a fost prezentă doamna Adi Croitoru în calitate de președinte al agenției.
De asemenea, au fost prezenți și primarii municipiului Adjud, orașului Mărășești și comunelor Suraia, Homocea, Garoafa, Biliești, Pufești și Nănești, reprezentanții SGA Vrancea, reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea și mai mulți agenți economici.

Administrația Națională ”Apele Române” are în plan realizarea un studiu tehnic zonal pe râul Siret pentru a se stabili dacă se poate interveni pentru regularizarea albiei, cât şi locurile unde se poate interveni, deşi legislația națională și cea europeană este restrictivă.

În perioada următoare, va fi organizată o nouă întâlnire a reprezentanților celor 11 UAT-uri vrâncene din Lunca Siretului, pentru perfectarea unor acorduri de colaborare.

https://fb.watch/5rOVlYm3Qr/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

Barbu Iulian

graphics is life

Lemon blog

Sweet lemons

This Imperfect Life

Finding beauty in things that are imperfect

Simply Vegan Delight

Rețete de mâncăruri fără carne, lactate şi ouă.

%d blogeri au apreciat: