Românii au talent 2021: Irina Murgu, a interpretat magistral melodia ”Ave Maria”, într-un moment plin de emoție

Irina a fost atrasă de muzica clasică încă de mică, își amintește că deseori cânta prin casă și încearca să copieze artiștii pe care îi vedea la televizor. Și-a convins părinții să o susțină, a început să facă cursuri de canto și s-a înscris la o școală de profil.

https://protvplus.ro/emisiuni/romanii-au-talent/clip/30281-romanii-au-talent-2021-irina-murgu-solist-vocal

Tatăl său este preot și cântă muzică bizantină. Cântă amândoi în biserică. 

Irina are un hobby destul interesant. Îi place să citească notele de pe partitură precum ar fi o poveste. Și-a transpus singură în note muzicale melodia de la animația Frozen. 

La 13 ani poți cânta operă fără cusur?
Irina Murgu a demonstrat că este posibil! De la 4 ani și-a dorit să cânte muzică clasică, iar pe scenă a găsit locul în care se poate descărca. Aseară, puștoaica a venit în fața juraților și i-a cucerit de la primele note.

Alexandra Dinu nu s-a ferit să îi transmită că are ”o voce angelică”.

Mi-ai dat așa o oarecare liniște, a spus Smiley, iar Andra a completat: „Pe lângă faptul că tu cânți foarte bine, ai făcut și o alegere înțeleaptă, pentru că ceea ce ai transmis a fost divin”.

Concluzia serii i-a aparținut maestrului Călinescu: ”Ești o micuță orgă care o să devii o catedrală… într-o zi”.


Alături de Irina, cei care s-au calificat în etapa următoare sunt: Denisa Cordun, Iliuță de la Jina, Sandro Machado, All in One Dance, Andrei Dragu, Denisa Cernescu, Say Ufuk, Cătălin Pap, Cristina Ropotin, Challenge Arts, Maria Smaranda.

Emisiunea Românii au talent a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 11.7 puncte de rating și 29.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.8 puncte de rating și 22.2% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:10, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 8.6 puncte de audiență și 26.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 7.9 puncte de rating și 23.9% share.

Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:17 aproape 2.7 milioane de români se uitau la emisiune.

Sursa: Românii au talent / Pavel Bartoş

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s