Consiliul Județean a adoptat proiectul de hotărâre privind „Repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a fondurilor constituite din cota de 6% din impozitul pe venit estimat a se incasa in anul 2021, precum şi sumele defalcate din TVA si impozitul pe venit previzionat pe anii 2022 – 2024”.

Consiliul Județean a repartizat bani localităților din Vrancea pentru anii 2021 și estimat pentru 2022-2024.
Consiliul Județean Vrancea a adoptat astăzi cu majoritate de voturi o hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ – teritoriale a fondului la dispoziția CJ constituit din cota de 6% din impozitul pe venit estimat a se încasa în anul 2021, precum și sumele defalcate din TVA și impozitul pe venit previzionat pe anii 2022-2024.
Este vorba de repartizarea sumei de 7.803.000 lei pentru anul 2021 și 7.803.000 lei pentru fiecare dintre anii 2022-2024.


Sumele repartizate au ca destinație achitarea cheltuielilor de funcționare care nu pot fi finanțate din venituri proprii, precum și pentru susținerea proiectelor de dezvoltare locală și pentru proiecte de infrastructură care necesita cofinanțare locală (pe anil 2021), iar pe anii 2022-2024 pentru achitarea arieratelor provenite din neachitarea unor cheltuieli de funcționare și pentru susținerea proiectelor de dezvoltare locală și pentru proiecte de infrastructură care necesita cofinanțare locală.

Cătălin Toma

„Ne dorim ca UAT-urile din Vrancea să deruleze cât mai multe proiecte pentru dezvoltarea comunităților, astfel încât să contribuim cu toții la creșterea nivelului de trai al oamenilor!”

  • Lista UAT-urilor și sumele alocate (mii lei):

Foto : Alocarea sumelor pe localitățile din județul Vrancea. Sumele reprezintă mii lei.

Sursa: Consiliul Judeţean Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s