Rata de infectare cu COVID-19 în județul Vrancea – 1,10 la mia de locuitori

Direcția de Sănătate Publică Vrancea a întocmit tabelul cu valorile ratei de incidență a infectării cu COVID-19 în județ, valabile pentru ziua de 16 martie 2021. Rata de infectare pentru Vrancea are valoarea de 1,10‰, în creștere.


În cele două municipii ale județului, valorile ratei de infectare sunt: Focșani – 2,11 în creștere, Adjud – 0,40 în stagnare.
Localități cu rate de infectare peste 3‰: Boghești – 3,38 în stagnare, Măicănești – 3,39 în stagnare, Răcoasa – 3,52 în creștere.
Localități cu rate de infectare peste 2‰: Câmpineanca – 2,29 în stagnare, Străoane – 2,25 în creștere, Țifești – 2,77 în stagnare.
Localități cu rate de infectare peste 1‰: Bolotești – 1,25 în stagnare, Broșteni – 1,28 în stagnare, Dumbrăveni – 1,34 în creștere, Garoafa – 1,03 în creștere, Golești – 1,46 în stagnare, Nănești – 1,35 în stagnare, Odobești – 1,40 în creștere, Paltin – 1,04 în stagnare, Panciu – 1,20 în stagnare, Popești – 1,71 în stagnare, Suraia – 1,01 în stagnare, Vânători – 1,72 în stagnare, Vârteșcoiu – 1,40 în stagnare.
Localitățile cu rate de infectare 0: Bălești, Biliești, Bordești, Chiojdeni, Ciorăști, Corbița, Gura Caliței, Jitia, Mera, Negrilești, Nereju, Nistorești, Obrejița, Păulești, Păunești, Reghiu, Sl. Bradului, Sl. Ciorăști, Spulber, Tănăsoaia, Tătăranu, Valea Sării, Vintileasca.
RESPECTAȚI regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și LIMITAȚI, la maximum, orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!
EVITAȚI zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct/interacțiune cu un număr mare de persoane de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere, locuri de joacă!
RESPECTAȚI cu strictețe regulile de igienă personală, recomandate de autorități pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei apropiați!
PURTAȚI MASCA de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

Sursa: DSP Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s