Fluxurile de vaccinare pentru populația civilă din cadrul Centrului de vaccinare de la Casa Armatei, relocate către Suraia

Fluxurile de vaccinare pentru populația civilă din cadrul centrului de vaccinare de la Casa Armatei, relocate către Suraia, precizează DSP Vrancea într-un comunicat.

Municipalitatea, prin persoana edilului Cristi Misăilă, nu s-a implicat în preluarea și finanțarea corespunzătoare a activității de vaccinare desfășurate în cadrul centrului de vaccinare amenajat la Casa Armatei, pentru populația civilă, fapt care a condus la relocarea fluxurilor, se precizează de către DSP.

Legat de acest aspect, conducerea DSP Vrancea a înaintat astăzi, 15 martie 2021, către Primăria Municipiului Focșani, o adresă prin care să fie dispuse de îndată măsurile necesare pentru organizarea și avizarea unui nou centru de vaccinare pe raza municipiului Focșani, centru care să permită desfășurarea a cel puțin trei fluxuri de vaccinare.

Până la soluționare, toate persoanele care au fost programate pentru centrul de vaccinare de la Casa Armatei au fost sunate și direcționate către Suraia, pentru efectuarea în condiții optime a procesului de imunizare. În cazul în care sunt persoane aflate în imposibilitatea deplasării se va constitui o echipă mobilă, pentru vaccinare la domiciliu.


DSP Vrancea depune eforturi pentru ca întreg procesul de imunizare să decurgă în condiții optime și își exprimă regretul față de populația care s-a confruntat cu unele disfuncționalități.

Sursa: DSP Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s