Pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate!

Pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate! Angajamentul partidelor parlamentare a fost îndeplinit astazi la votul din plenul Parlamentului.

PNL a fost singura forță politică care a votat împotriva introducerii pensiilor speciale. Încă de anul trecut, am depus un proiect de lege pentru desființarea pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor, care a fost blocat, intenționat, de actuala conducere a PSD, declară Ludovic Orban.

Dacă PSD ar fi deținut majoritatea parlamentară și acum ar fi luptat cu toate puterile pentru menținerea pensiilor speciale, contrar discursului duplicitar pe care îl afișează astăzi.
Continuăm cu îndreptarea legilor strâmbe adoptate ani la rândul de PSD, pentru acordarea de privilegii și beneficii preferențiale, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL.

Prin votul românilor s-a făcut dreptate! Noua majoritate de dreapta din Parlament a reușit să elimine aceste pensii. Respectăm, astfel, voința cetățenilor care ne-au dat votul de încredere, la alegerile parlamentare, spune Orban.

Am votat pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, a fost postarea liderului AUR, George Simion, pe facebook.

Primul pas către eliminarea nedreptății din societatea românească a fost făcut astăzi: Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi a Senatului a votat pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, declara AUR intr-un comunicat pe pagina de facebook.

Pe același model, trebuie eliminate toate celelalte pensii speciale, au declarat cei de la partidul AUR.

Am promis eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și asta am făcut, au declarat cei de la USR.

USR PLUS a pus subiectul pe agenda publică încă din 2017 și iată că astăzi am reușit să eliminăm pensiile speciale pentru parlamentari.

Este o victorie importantă în demersul nostru de a restabili dreptatea în România, acest sistem de pensii speciale rezervat celor pe care statul a vrut să-i privilegieze este injust și inechitabil. Propunem calcularea tuturor pensiilor după același sistem, la contribuție egală, pensie egală, au mai declarat USR-iştii

Vom continua să căutăm cele mai bune variante, conforme cu Constituția, pentru eliminarea pensiilor speciale și pentru celelalte categorii profesionale. Iar următoarele pe listă sunt cele ale aleșilor locali introduse de PSD în legislatura trecută, se mai arată în comunicatul celor de la USR.

Eliminarea pensiilor speciale este o necesitate morală pentru România.

Pensiile parlamentarilor au fost introduse de PSD în 2015, iar orice tentativă a noastră de a le elimina s-a lovit de majoritatea nocivă PSD-istă din legislatura trecută.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s