Lucrările programate astăzi în municipiul Adjud

Lucrările programate astăzi în municipiul Adjud, pentru cuplarea rețelelor noi, au fost finalizate înainte de ora anunțată.

Astfel, alimentarea cu apă rece a fost reluată de curând pe str. Constructorilor, bl. ANL nr. 136,140, bl. 135,133,134, str. Fântânilor, Movilei și Orizontului.

Lucrările de investiții sunt în derulare și, pe termen lung, aduc schimbări în bine, în ciuda neplăcerilor curente. Seria de opriri în alimentarea cu apă potabilă prilejuite de branșarea rețelelor noi continuă.

Astăzi, 13 octombrie 2020, este programată cuplarea rețelei de apă rece de pe str. Izvoarelor, în municipiul Adjud.

Utilizatorii afectați de întreruperea stabilită pentru intervalul orar 08:00-16:00 sunt cei de str. Constructorilor, bl. ANL nr. 136,140, bl. 135,133,134, str. Fântânilor, Movilei și Orizontului.

Precizăm că este posibil ca, în momentul reluării furnizării, gradul de turbiditate al apei să fie diferit de cel normal și, ca urmare, aspectul apei să fie modificat temporar.

În cadrul proiectului aflat în derulare sunt cuprinse și lucrările de realizare a stației de deferizare, investiție care va contribui semnificativ la remedierea problemei curente privind aspectul apei.

Sursa: Compania de Utilităţi Publice S.A. Focşani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s