Accident pe bulevardul Bucureşti – Focşani

Astăzi, 26 iulie în jurul orelor 20.30, jandarmii vrânceni au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat de 27 ani, conducător auto al unui autoturism care a fost implicat într-un accident rutier pe Bulevardul București. În acest timp jandarmii au asigurat zona accidentului și au cerut sprijin colegilor pompieri de la SMURD – ISU Vrancea pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit la un accident rutier produs pe B-dul București din municipiul Focșani. În urma coliziunii unui autoturism cu un copac a rezultat o victimă încarcerată. La locul evenimentului s-au deplasat 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.
Echipajul de pe descarcerare a extras o victimă conștientă, de sex masculin, în vârstă de 29 de ani, care prezenta multiple traumatisme. Paramedicii i-au acordat primul ajutor calificat, iar ulterior au preluat pacientul și l-au transportat la U.P.U. Focșani.

Sursa: ISU Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s