Alegeri Vrancea 2020

StiriDeVrancea vă prezintă campania electorală 2020.
StiriDeVrancea reprezintă sursa de informare cea mai promptă, echidistantă şi reală în mediul online din Judeţul Vrancea.

Pentru Campania Electorală din anul 2020, mediul online reprezintă cel mai eficient, accesibil şi util mijloc de promovare electorală, aliniat noilor reglementări în materie de siguranţă publică, fără adunări de oameni şi respectând legile în vigoare, candidaţii reprezentanţi ai formaţiunilor politice şi candidaţii independenţi concurenţi, în competiţia electorală din Vrancea, cu finala în 27 Septembrie 2020, îşi pot prezenta echipele.

În secţiunea Alegeri Locale ( accesibil la adresa de mai jos) puteti citi informaţii cu privire la posibili candidaţi. Toate informaţiile sunt culese din mediul online.

Alegeri Locale 2020

StiriDeVrancea vă prezintă campania electorală 2020.
StiriDeVrancea reprezintă sursa de informare cea mai promptă, echidistantă şi reală în mediul online din Judeţul Vrancea.

Pentru Campania Electorală din anul 2020, mediul online reprezintă cel mai eficient, accesibil şi util mijloc de promovare electorală, aliniat noilor reglementări în materie de siguranţă publică, fără adunări de oameni şi respectând legile în vigoare, candidaţii reprezentanţi ai formaţiunilor politice şi candidaţii independenţi concurenţi, în competiţia electorală din Vrancea, cu finala în 27 Septembrie 2020, îşi pot prezenta echipele.

ADJUD

La Adjud se anunţă o toamnă încinsă, în ceea ce priveşte lupta pentru fotoliul de primar al urbei.

De câteva luni culegem informaţii cu privire la candidaţi, astăzi a sosit momentul prezentării

Opoziţia nu este în stare să coalizeze pentru îndeplinirea obiectivului de înlăturare a Partidului Social Democrat de la cârma municipiului, din câte se pare, fiecare formaţiune participă separat la Alegerile locale din 27 Septembrie.

Principalul candidat al opoziţiei locale, Florin Nechifor- reprezentantul PNL (se pare Necăsătorit) de profesie Economist şi consilier local, preşedintele organizaţiei Liberale Adjud, pare că este foarte subtil în activitatea locală, activitate care se desfăsoară în acelaşi ritm de 4 ani, fără să iasă în evidenţă.

Rapoartele de consilier local arată o implicare moderată, prezent la şedinţele de Consiliu Local în mod constant şi votând în linia de partid.

Sursa: https://adjud.ro/consiliul-local/

Foarte tăcut în mediul online, fără curajul de a se arunca în discuţii politice şi fără a prezenta un plan şi o viziune pentru municipiu, îi va fi greu să combată propaganda Psd-istă.

Are în schimb în spate o echipă foarte activă în mediul online, care îl susţine şi îl numesc pentru această funcţie oricând au ocazia, în orice postare de pe facebook referitoare la postul de primar.

Aşteptăm cu interes planurile de viitor pentru Adjud.

De cealaltă parte PSD, după 20 de ani la cârma urbei, se pare că va merge în luptă tot cu actualul edil Constantin Armencea.

Proiectele locale realizate de primarul Constantin Armencea au fost foarte puţine, în comparaţie cu asteptările Adjudenilor şi cu asteptările celor din diaspora, care au pus şi mai mare presiune în ultimul an, când pe facebook au apărut diverse grupuri dedicate pentru Municipiul Adjud.

In mediul online circulând câteva provocări aruncate către administraţia locală, cât şi către consiliul local, provocări la care încă nu s-a primit nici un răspuns. Urmărim cu interes răspunsul acestora şi vă vom ţine la curent cu viitoare informaţii.

În campania de anul acesta USR+PLUS îl va arunca în lupta pe Dorel Lazăr.

Din informaţiile adunate despre el, este CĂSĂTORIT are 2 copii, este angajat al unei firme private din Adjud. Din video-urile live ale alianţei USR+Plus, acesta nu a expus obiective propuse şi ce ar schimba el pentru Adjud, mai degrabă a arătat că, ar fi un bun colaborator, supus directivelor primite de la cei din jur, de multe ori în discuţiile purtate de acesta cu interlocutorii fiind salvat de către echipă cu răspunsuri.

Urmărim şi asteptăm cu interes planurile lui pentru Adjud, sperăm să ne trimită câteva mesaje, gânduri.

In mediul online circulă informaţia precum că, Dediu Nicolae şi Maeschi Bogdan, administratorii a 2 grupuri de pe Facebook ar candida la funcţia de primar.

Dediu Nicolae ( de profesie Mediator) din postura de CANDIDAT INDEPENDENT şi MAESCHI BOGDAN (de profesie Inginer), tot INDEPENDENT.

Dediu Nicolae (CĂSĂTORIT), de profesie Mediator, fost lucrător în cadrul CFR, l-am putut remarca timp de câteva luni, activ în PNL Adjud, partid de la care şi-a luat rămas bun de ceva timp.

Vom urmări cu interes activitatea dânsului şi ce proiecte are el pentru Adjud.

Maeschi Bogdan, CĂSĂTORIT, (lucrează în străinătate), de profesie Inginer, singurul fără activitate politică până în prezent, care se părea că va merge cu partidul A.U.R., ar dori mai degrabă o Alianţă a opoziţiei şi a oamenilor Noi, candidând din postura de Independent cu susţinere.

El este singurul care şi-a expus timp de câteva luni proiectul pentru Adjud, astfel, supunând atenţiei un sondaj cu principalele obiective de realizat pentru Adjud.

Acesta are propuse printre altele realizarea unui Bazin de Înot, Centru de Bătrâni (Azil), Parc Industrial, Digitalizarea şi reducerea birocraţiei în primărie, amplasarea unor pasarele de trecere destinate traficului pietonal şi atragerea cât mai multor fonduri Europene, pentru un oraş european aşa cum a văzut el pe afară.

În ultimul timp se observă o mică retragere din viaţa politică, fiind un pic nedecis în ceea ce priveşte o viitoare candidatură.

Vom vedea cum va decurge această dispută şi urmărim cu interes lupta politică de la Adjud.

Asteptăm anunțarea altor candidaţi, aşteptăm chiar şi mesaje de prezentare politică de la candidaţi pe adresa: contact@stiridevrancea.ro

In zilele următoare vom prezenta lupta politică de la Focşani! Staţi pe Baricade!

Vom reveni!

SURSE POZE: profile facebook candidaţi

SURSE INFORMAŢII: Extrase din Diverse Grupuri / Primăria Adjud

https://stiridevrancea.ro/alegeri-locale/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s