La numai 22 de ani – Vlad Dediu- Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, originar din Adjud a încetat din viaţă

Vlad Dediu, președintele Uniunii Studenților din România, născut la Adjud, a murit ieri la Spitalul Judeţean din Constanța. Vlad, în vârstă de 22 ani fusese transportat de urgență la spital după ce un apel la 112 anunța că acesta: ,,A intrat în apă și nu a mai ieșit. S-a întamplat în Mamaia, în dreptul clubului Fratelli”, titrează Ziua de Constanța.

https://m.ziuaconstanta.ro/stiri/eveniment/de-azi-cu-ing-in-fata-a-murit-tanarul-care-a-fost-scos-din-mare-in-mamaia-avea-doar-22-de-ani-si-era-presedintele-uniunii-nationale-a-studentilor-723828.html.html

Când au ajuns la fața locului, paramedicii l-au resuscitat pe băiat, transportându-l ulterior la spital în stare foarte gravă, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva.

Liderul studenţilor din România, venise să se distreze alături de prieteni, tânărul a intrat în apă, fiind prins de curenți, nu a mai mai putut ieşi din apă.

Un alt tânăr ce trecea prin zonă l-a văzut şi a anunțat 112.

Vlad a fost dus la Spitalul Judeţean din Constanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic.

Universitatea Politehnică din Bucureşti anunţă cu profundă durere că în ziua de sâmbătă noapte s-a stins din viață, Vlad Dediu – Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România.

Comunitatea academică este profund marcată de cele întâmplate. Vlad era un tânăr entuziast, un lider în adevăratul sens al cuvântului, tânărul care reușea să facă imposibilul să pară posibil!

Vlad tocmai ce absolvise Facultatea de Transporturi a universității noastre, iar vineri se înscrisese la unul dintre programele de masterat ale #UPB. Imediat după toate acestea a plecat la mare, unde, pentru el, a fost un drum fără întoarcere!

Suntem alături de familia și prietenii lui Vlad! Este o pierdere enormă pentru toată lumea, cuvintele fiind de prisos!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin spre cer, dragul nostru prieten! Vei rămâne mereu in inimile noastre!

Sursa Foto şi comunicat:

Universitatea POLITEHNICĂ DIN BUCUREŞTI

Sursa Foto: profil Facebook Vlad Dediu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s