INVESTIŢII LA ADJUD în prag de Campanie Electorală – Consolidare și Reabilitare poduri din beton armat peste calea ferată

La 2 ani distanţă de la marele anunţ făcut de PSD Adjud, cel al derulării proiectelor de Consolidare/Reabilitare Poduri peste calea ferată, acum, în prag de campanie electorală, Marian Oprişan a ţinut să ne informeze cu privire la începerea lucrărilor pentru obiectivele mentionate.

S-a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivele de investiții ”Consolidare și reabilitare pod din beton armat peste calea ferată Adjud- Bacău pe DJ 119 J, km. 1+600, municipiul Adjud, județul Vrancea” și ”Consolidare și reabilitare pod din beton armat peste calea ferată Adjud- Bacău pe DJ 119 J, km 1+500, municipiul Adjud, județul Vrancea”

Astfel, se vor consolida și reabilita cele două poduri peste calea ferată Adjud- Bacău pe DJ 119 J, în lungime de 80,51 metri și respectiv în lungime de 83,57 metri.

Valoarea totală a celor două obiective de investiții este 12.099.953,60 cu TVA inclus (echivalentul a 2.520823,66 euro).

În urma organizării procedurii de achiziție publică pentru execuția de lucrări, autoritatea contractantă – Consiliul Județean Vrancea a incheiat contractul cu ofertantul câștigator, SC. Construcții Feroviare Dumuri Poduri SRL- SC Confer Group SRL- SC Alma Consoulting SRL- prin lider de asociere SC Constructii Feroviare Drumuri si Poduri SRL.

Sursa: profil facebook Marian Oprisan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s