Uncategorized

INVESTIŢII LA ADJUD în prag de Campanie Electorală – Consolidare și Reabilitare poduri din beton armat peste calea ferată

La 2 ani distanţă de la marele anunţ făcut de PSD Adjud, cel al derulării proiectelor de Consolidare/Reabilitare Poduri peste calea ferată, acum, în prag de campanie electorală, Marian Oprişan a ţinut să ne informeze cu privire la începerea lucrărilor pentru obiectivele mentionate.

S-a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivele de investiții ”Consolidare și reabilitare pod din beton armat peste calea ferată Adjud- Bacău pe DJ 119 J, km. 1+600, municipiul Adjud, județul Vrancea” și ”Consolidare și reabilitare pod din beton armat peste calea ferată Adjud- Bacău pe DJ 119 J, km 1+500, municipiul Adjud, județul Vrancea”

Astfel, se vor consolida și reabilita cele două poduri peste calea ferată Adjud- Bacău pe DJ 119 J, în lungime de 80,51 metri și respectiv în lungime de 83,57 metri.

Valoarea totală a celor două obiective de investiții este 12.099.953,60 cu TVA inclus (echivalentul a 2.520823,66 euro).

În urma organizării procedurii de achiziție publică pentru execuția de lucrări, autoritatea contractantă – Consiliul Județean Vrancea a incheiat contractul cu ofertantul câștigator, SC. Construcții Feroviare Dumuri Poduri SRL- SC Confer Group SRL- SC Alma Consoulting SRL- prin lider de asociere SC Constructii Feroviare Drumuri si Poduri SRL.

Sursa: profil facebook Marian Oprisan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

CENTRUL MEDI@

INFORMATII ZI DE ZI

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: