Adrian Țuțuianu, fost parlamentar PSD, acum senator în partidul lui Ponta, își asumă meritele pentru construirea unei case, pentru familia ce locuia într-un hambar.


Adrian Țuțuianu, fost parlamentar PSD, acum senator în partidul lui Ponta, își asumă meritele pentru construirea unei case, pentru familia ce locuia într-un hambar.

În mesajul său de pe facebook, senatorul Adrian Țuțuianu a pus, practic, ștampila partidului PRO România pe o inițiativă de caritate unde n-a avut nici un merit și care a fost complet apolitică.

Casa copiilor necăjiți a fost făcută cu banii și implicarea românilor din Diaspora.

Când amesteci Voluntariatul/Caritatea şi bunăvoința a peste 1200 de oameni cu „Intermediarii” si „Politica” iți iese o postarea ca asta:

Adrian Tutuianu – profil Facebook

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3032517593495113&id=100002107054429

Nu îl cunosc pe domnul Țuțuianu, habar n-am cine este şi nici nu mă interesează! Dl Țuțuianu nu a discutat niciodată cu mine, nici măcar înainte de a face asemenea afirmații care nu au nicio legătură cu realitatea. Nici pomeneală de așa ceva, a declarat Marius Simionică – initiatorul actiunii caritabile.

Vreme de câțiva ani, cealaltă asociație menționată de dânsul, se „ocupa” de familia de la #CasaNr3 și tot ce au putut „realiza” ați putut vedea în imaginile postate când am ajuns acolo să cunosc fetele și să văd dacă și cum le putem ajuta.

NU NE-A CHEMAT NIMENI IN AJUTOR!

Eu am fost cel care a luat legătura cu asociația respectivă și m-am oferit să ajut, contrariat de faptul că nu vedeam niciun rezultat concret: situația familiei era aceeași de la o lună la alta, nu se observa nicio îmbunătățire – locuiau în același grajd.

Cazul a fost preluat de noi și a fost finalizat in cel mai scurt timp posibil, cu toate piedicile peste care am dat, inclusiv restricțiile impuse din cauza pandemiei Covid 19; piedici despre care am ales să nu vorbesc. Însă, dacă cineva din anturajul partidului sau al asociației respective dorește, pot veni cu mai multe amănunte.
Nu înțeleg cum, peste noapte, un proiect eșuat sau cel puțin blocat al lor, devine o mare realizare pt un partid politic, fără nicio implicare din partea lor! Cum este posibil SA ITI BATI EFECTIV JOC MUNCA UNEI ECHIPE de peste 1200 persoane, neavând nicio implicare sau asociere cu vreun partid politic. Cum să îți însușești munca lor? Cum poți asta?!

Mi-au ajuns multe mizerii la urechi. Nu degeaba punctez de fiecare data când am ocazia, că sunt APOLITIC, că nu mă interesează să ader la vreo formațiune politică, oricât de nouă sau de curată ar părea.

Mă dezic total de asemenea practici care nu îmi fac cinste nici mie, nici miilor de oameni care mă susțin in acțiunile umanitare din Romania. Si tocmai de aceea, constat cu dezgust cum acești oameni, încearcă să se ridice, să mai câştige câteva voturi lăudându-se cu munca altora. Realizările echipei mele se datorează in primul rând DIASPOREI care a înțeles că nu poate fi indiferentă la nevoile unor familii in impas! Cu ajutorul DIASPOREI am ridicat până acum cele 3 case; mii de cetățeni români stabiliți prin alte țări, din puținul lor, s-au mobilizat exemplar de fiecare dată când a fost nevoie. Tot astfel, a fost posibilă și campania noastră in sprijinul celor aflați in linia I, in lupta cu noul coronavirus, făcând posibile achiziționarea de materiale de protecție pt personalul medical din 15 spitale si 4 servicii de ambulanță. Și aș mai putea enumera zeci de alte acțiuni ce implică mii de oameni care au dăruit si alte mii care au primit ajutorul. Mi-aș dori din suflet să înțelegeți și să nu mai procedați in acest fel, însă, sunt sigur că nu va fi deloc așa.

Iar în încheiere, dacă există vreun motiv pentru care aș alege să plec înapoi in Anglia…asta e: clasa noastră politică! Mizeria, hoția si nesimțirea celor care vor să conducă țara! Iar dacă şi voi sunteți de aceiaşi părere va rog sa dați un simplu SHARE/DISTRIBUIRE să ajungă la toți oamenii din politică care cred ca incă mai funcționează astfel de practici.

Sursa: Marius Simionica
https://www.facebook.com/simionicagrasumarius

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s