FLORIN CÂȚU, DESPRE DUBLAREA ALOCAȚIILOR- NU AVEM BANI

Florin Cîțu, a declarat la Digi24 despre dublarea alocațiilor faptul că, nu sunt bani si legea nu este constituțională! Ministrul Finanțelor a declarat, la Digi 24, că nu există bani pentru dublarea alocațiilor pentru copii în acest an, că legea care a decis asta este neconstitițională și dacă, în final, ea va fi declarată constituțională, dublarea alocațiilor ar putea fi amânată.

Parlamentul a dublat din nou alocațiile copiilor din pix, doar că, bani nu sunt. Declarația a fost făcută de Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, invitat în emisiunea În Fața Ta, la Digi24.

„Mărirea alocațiilor fost aprobată în Parlamentul României, fără să aibă sursă de finanțare.

Putem realiza mărirea dacă, tăiem din alte părti, a declarat Florin Câțu.

În momentul în care bugetul era deja distribuit iar, costurile cu alocațiile sunt 6,3 miliarde, este greu să găsești sursă de finanțare. Suntem în plină criză globală, nu numai în România, peste tot în lume sunt economii care sunt la pământ. Dacă aveam această discuție în momentul când se făcea bugetul, era altceva, puteai să aloci bani și se discuta.

Interviul integral in link-ul de mai jos

https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/politica/florin-citu-despre-dublarea-alocatiilor-fara-sursa-de-finantare-legea-este-neconstitutionala-1318790

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s