DONALD TRUMP A GĂSIT MEDICAMENTUL PENTRU CORONAVIRUS

Donald Trump într-o intervenție publică a declarat că se tratează cu Hidroxiclorochina și că nu este periculoasă, așa cum se spune în rapoartele celor care au interzis acest medicament.

Președintele Americii a transmis un mesaj :
– Covid-19 se tratează cu medicamente ieftine, care nu costă mai mult de 25-30 de dolari!
De ce atâta panică în lume? Cine are interes să mențină frica pe toate meridianele? Și ce câștigă?

Răspunsul trebuie căutat în agendele de lucru ale elitelor planetei, dar mai ales în sertarele Corporațiilor Farmaceutice! Totul este despre controlul populației și despre bani, mulți bani, a declarat Donald Trump.

Remdesivir, este un medicament ieftin, care dă rezultate în tratamentul pacienților infectați cu noul coronavirus.

Hidroxiclorochina medicament care a stăpânit Malaria, iar la Covid-19 a avut rată chiar și de 100%!


Serviciile Secrete au informat despre aceste rezultate, iar Donald Trump anunță repornirea economiei și întoarcerea oamenilor la viața de dinainte, căci pandemia de Covid-19 este pe punctul de a fi învinsă.


„Am observat o uriașă îmbunătățire a stării de sănătate în primele 6-8 ore, iar la unii pacienți chiar după 12 ore a venit vindecarea. La alții a «durat» 24 de ore, dar simptomele au dispărut definitiv”, a declarat dr. Ivette Lozano.

Trump se bazează pe rapoartele primite.  Exemplu, în Texas, dr. Ivette Lozano (fondatoare și proprietarea Lozano Medical Center) a declarat că în 12-24 de ore a avut procentaj de 100% la vindecarea pacienților de Covid-19 tratați cu hidroxiclorochină!


În Franța, la Marsilia, dr. Didier Raoult a raportat un procentaj de 91% vindecări din 1061 cazuri de pacienți infectați. Și dr. Raoult a folosit tot hidroxiclorochină în tratamentul aplicat.

Deși multi doctori au vindecat pacienții cu hidroxiclorochină, marile corporații farmaceutice neagă în continuare rolul și mai ales ajutorul acestui medicament-minune. De ce? Pentru bani, evident, dar și pentru interesele elitelor, care folosesc criza pandemică în scopul instaurării Noii Ordini Mondiale.

Comisia de Sănătate din Texas, a interzis farmaciilor să mai vândă hidroxiclorochină clienților! Hidroxiclorochina se eliberează în Texas cu o singură condiție: dacă pe rețetă este trecut un diagnostic al pacientului, farmacistul are voie să vândă hidroxiclorochină!

Donald Trump a mai declarat că medicamentele interzise în trecut, dar care și-au dovedit efectul împotriva COVID-19, vor fi produse iarăși.

Din păcate, ca să vedem în ansamblu, trebuie avută în vedere și influența mass-media. Presa nu suflă un cuvânt despre rezultatele medicilor care au tratat și salvat pacienți de la moarte cu ajutorul hidroxiclorochinei și asta numai fiindcă bugetul presei si al televiziunilor este alimentat constant de sponsorizări ale guvernelor lumii și marilor corporații farmaceutice .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s