Uncategorized

O ALTĂ DEMISIE DE RĂSUNET ÎN USR

În ultimul an, în partidul lui Dan Barna au avut loc mai multe demisii de membri importanți, printre care și LAVINIA TÎLVĂR.

Astăzi a venit randul lui Doru Oprea, acesta și-a anunțat demisia din partid cu un mesaj postat pe contul său de Facebook.

„De 30 de ani ne lamentam ca statul, institutiile si oamenii angajati in sectorul public nu isi fac treaba. Unde e Politia sa amendeze soferii care au parcat pe trecere? De ce nu strange Primaria gunoiul? De ce nu spala trotuarele? De ce nu sunt piste de biciclete? De ce nu se opreste furtul de lemne si taierea padurilor?

Ok, daca ei nu o fac, care e solutia? Facem noi treaba si rezolvam problemele? Cum? Intram in politica, candidam si ajungem in pozitiile cheie de unde putem rezolva unele lucruri.

Pentru ca nu sunt din categoria celor ce trancane de pe margine, am facut si eu pasul spre politica impreuna cu multi oameni de buna credinta.

Asa s-a nascut USR, o uniune pentru salvarea tarii, oameni care s-au strans in jurul altor oameni, a acelor oameni care se luptau de mai bine de 10 ani pentru salvarea Bucurestiului. Oameni cu principii diferite(marxisti, liberali, socialisti, libertarieni) care insa aveau 2-3 lucruri in comun, isi doreau din tot sufletul schimbarea tarii, transparentizarea cheltuielilor publice, aducerea institutiilor aproape de cetateni si punerea acestora in slujba lor.

Din pacate printre acesti oameni de buna credinta s-au strecurat lupii, lupii aceia flamanzi care au un singur scop, sa ia puterea, sa ajunga la resurse si sa le imparta apoi haitei din care fac parte. USR e condus acum de o grupare care a reusit sa ii scarbeasca pe oamenii de buna credinta, pe acei oameni cu bun simt si intr-un final sa-i faca sa plece. Multi carcotasi care nu au facut niciodata politica, care nu si-au sacrificat timpul, prietenii, banii ani de zile pentru a se implica vor spune: Sunteti lasi! Stati acolo si luptati! V-am votat sa faceti treaba!

Partial au dreptate, cei care vor sa ramana nu au decat, eu unul nu mai am timp. Nu te poti lupta cu oamenii astia, ei nu au pic de bun simt si de respect fata de nimic. Conteaza doar persoana lor si atat, ei isi vad doar de interesele lor si nu le pasa de tara. Daca spui ceva de partid sau de anumite decizii luate sunt capabili sa te judece in fata unor tribunale precum o faceau comunistii, ei pun inainte de toate partidul si steagul, iar daca zici ceva de partid trebuie sa fii pedepsit. Uniunea Salvati Romania e de fapt Uniunea care va salva niste oameni si le va asigura niste posturi caldute in Parlament si cu noroc ceva locuri in Guvern.

Eu raman cu un mare regret, poate cel mai mare de pana acum, acela ca am pierdut timp, un timp pe care nu mi-l mai da nimeni inapoi. Dar e ok, daca nu o faceam mi-ar fi parut rau ca nu am incercat.

Mi-am inaintat astazi dupa 4 ani demisia din partid.”

A scris Doru Oprea pe rețeaua de socializare Facebook.

Analizând mai multe reacții la anunțul lui Doru Oprea, putem trage concluzia că vor mai urma și alte demisii din USR chiar și PLUS, aliații lor.

Foto: Octav Drăgan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

CENTRUL MEDI@

INFORMATII ZI DE ZI

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: