O nouă bibliotecă în Focșani, la Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny” !

Începând de astăzi, 16 ianuarie 2023, Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny” are, poate, una dintre cele mai moderne biblioteci școlare din ţară. Vechea bibliotecă a „renăscut” cu sprijinul autorităţilor locale.


Modernizarea acesteia a însemnat: reabilitarea sălii, dotarea cu mobilier ultramodern, tablă interactivă, proiector și calculator performant.
Cu această ocazie, primarul Cristi Valentin Misăilă i-a felicitat pe directorul școlii, prof. Mircea Lazăr, pentru investiția realizată, dar și cadrele didactice și copiii unității școlare pentru rezultatele foarte bune obținute la competițiile școlare.
La eveniment au participat viceprimarul Alexandra Tătaru și consilierul local Cristian Zîrnă, membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale „Anghel Saligny” din Focșani, alături de reprezentanți ai ISJ Vrancea, Muzeului Vrancei, Bibliotecii Județene ”Duiliu Zamfirescu”, CCD „Simion Mehedinți” Vrancea și nu în ultimul rând, colegi bibliotecari din județul nostru.

„A construi o bibliotecă înseamnă a crea o viață. Biblioteca nu va fi niciodată o colecție întâmplătoare de cărți.” Carlos María Domínguez.

Astăzi, la Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny” din Focșani, a fost inaugurată noua bibliotecă, un spațiu modern și primitor, în care elevii vor putea pătrunde în universul magic al lecturii.

Felicitări celor care au contribuit la realizarea acestui proiect! Felicitări domnului director Mircea Lazăr și domnului director adjunct Marius Zaharia, cadrelor didactice și elevilor, care înnobilează această instituție de învățământ!

https://fb.watch/i5t2WZFLle/

Sursa: Inspectoratul școlar Județean Vrancea, Scoala Gimnazială Anghel Saligny

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s