Certificatul medical prenupțial la cel mai bun preț!!!

Spitalul Municipal Adjud este alături de voi cu ocazia căsătoriei și vă oferă certificatul medical prenupțial la cel mai bun preț!
În tariful de 150 lei sunt incluse:

  • radiografia toracică
  • analize de sânge-HIV și VDRL
    Certificatele prenupțiale nu fac obiectul decontării de către CAS.
    Eliberarea certificatului se face în baza adeverinței de la medicul de familie (clinic sănătos). Certificatele medicale prenupțiale se pot elibera și în aceeași zi în care vă prezentați la spital, cu un timp de așteptare de 60-90 min (necesar pentru procesarea probelor de sânge, finalizarea examenelor medicale și completarea rezultatelor).

Sursa: Spitalul Municipal Adjud

Deasemenea, Spitalul din Adjud
vă poate ajuta și cu Fișa medicală auto necesară în cazul obținerii/reînnoirii permisului de conducere poate fi obținută și la noi acasă, în Adjud, în Ambulatoriul Spitalului!


Astfel, serviciul se poate realiza în baza unei programări la telefon 0237 640 777 interior 164, în Ambulatoriul spitalului, la Fișier, cu cartea de identitate și adeverință de boli cronice eliberată de medicul de familie.


Formularul de Fișă medicală se găsește la Fișierul din Ambulatoriu. Taxa pentru eliberarea fișei medicale auto este de 100 lei.
Spitalul Municipal Adjud a obținut autorizația pentru examinarea ambulatorie a candidaților la obținerea sau reînnoirea permiselor auto în data de 22 decembrie 2022.

Sursa: Spitalul Municipal Adjud

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s