FIFA Qatar 2022 – Sferturi de Finala – Croația elimina Brazilia la penalty-uri

In aceasta zi s-au intalnit in sferturi echipele Croatiei, cea care a eliminat Japonia tot la lovituri de departajare si Brazilia, care venea dupa victoria stralucitoare impotriva Coreei de sud cu scorul de 4 la 1.

Dupa 90 de minute in care scorul a fost alb 0 – 0, Neymar a reusit deschiderea scorului in minutul 106, dupa o actiune personala in care a combinat cu Danilo, insa Bruno Petkovic a reusit egalarea in minutul 117, in urma unui sut care a fost deviat de Marquinhos, croatii reusind trimiterea meciului la lovituri de departajare.

Dominik Livakovic a salvat prima lovitura de pedeapsa, cea a lui Rodrygo, iar Marquinhos a lovit bara pentru a oferi Croatiei o victorie cu 4-2.


Neymar a atins borna de 77 de goluri si l-a egalat pe Pele ca golgheter al echipei, record detinut de marele brazilian timp de 51 de ani. Pele, în vârstă de 82 de ani, este internat la Sao Paulo din cauza cancerului, a marcat ultimul sau gol pentru Brazilia într-un amical împotriva Austriei în 1971. Croația asteapta acum castigatoarea dintre Argentina si Olanda, care se intalnesc mai tarziu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s