A murit marele actor Alexandru Arșinel. Alexandru Arsinel era internat într-un spital din Capitală dupa mai multe complicatii.

Este vestea trista a zilei!

A murit marele actor Alexandru Arșinel, fiind internat într-un spital din Bucuresti, dupa mai multe probleme de sanatate.

Anul trecut, Alexandru Arsinel a fost operat la inima, era dublu imunizat impotriva COVID-19 inca din Ianuarie 2021, cand a primit prima doza.

Alexandru Arșinel s-a stins din viata la varsta de 83 de ani. În Decembrie anul trecut, maestrul a fost operat la inima dupa ce a facut infarct, in urma caruia medicii i-au implantat un stent.

Directorul adjunct al teatrului de revista Constantin Tanase se confrunta si cu alte probleme de sanatate. Alexandru Arsinel în 2013 facuse un transplant de rinichi la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

Pe ecran, Arsinel era cunoscut pentru parteneriatul cu Stela Popescu, alaturi de care a jucat în filme precum: Cine e Didina? (1972). În 2006 și 2011, actorul a fost ales de Disney Pixar pentru a oferi vocea romaneasca a lui Sheriff in filmul de animatie Cars.

Vestea a picat ca un trasnet pentru toti cei care l-au cunoscut, l-au indragit si i-au fost alaturi in cariera sa.

Dumnezeu sa-l ierte !!!

Viata vesnica in inimile noastre, Maestre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s