Arbori vătămați ca urmare a intervenției cu drujba în rădăcinile de suprafata ale acestora sau accidental cu utilajele, datorită neprotejării tulpinilor. Unde s-a petrecut? Click pentru informatii!

Comisarii Garzii de Mediu s-au deplasat pentru constatarea unor infractiuni, ca urmare a sesizărilor telefonice ale cetățenilor și apariției pe rețelele de socializare a unor fapte privind vătămarea unor arbori pe Str. 1 Decembrie 1918, ca urmare a efectuării unor lucrări de resistematizare a infrastructurii de transport la nivelul municipiului Focsani, o echipă de comisari s-a deplasat pentru verificări la locul indicat .
În zonă, au fost identificați un număr de 8 arbori care au fost vătămați ca urmare a intervenției cu drujba in rădăcinile de suprafata ale acestora(pentru amplasarea de borduri), sau accidental cu utilajele, datorită neprotejării tulpinilor. Comisarii Gărzii de Mediu Vrancea, în baza actului de control, vor aplica sancțiuni contravenționale și vor stabili măsuri ferme în conformitate cu prevederile legale, executantului lucrărilor.
Vor fi stabilite de asemenea, măsuri în sarcina autorităților administrației publice locale să instruiască și să monitorizeze constructorii, pentru a preveni vătămarea de arbori pe parcursul executării proiectului.


Comisar șef,
Aurel Cristian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s