Primăria și Consiliul Local Măicănești au sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă

Autoritățile din Măicănești își prețuiesc seniorii

Într-un cadru festiv, în Sfânta zi a Floriilor, Primăria și Consiliul Local Măicănești au sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Ceremonia oficiată de Sfinții părinți a fost urmată de premierea cuplurilor de aur din Măicănești care au primit, pe lângă suma de 500 de lei stabilită prin HCL, o diplomă de fidelitate, flori și o sticlă de vin.

Cuplurile care au participat la evenimentul organizat în premieră în comuna noastră au primit din partea domnului primar Răzvan Adrian Pascu și verighetele de reînnoire a jurămintelor, care este, potrivit părintelui Marcel Jugănaru, nașul cu cei mai mulți fini.

” Mă bucur că suntem astăzi împreună și vă simt ca și pe părinții mei, deşi am avut onoarea să vă ţin lumânările în calitate de naş. Eu vă doresc să aveți tot binele din lume, să vă bucurați de ceea ce ați clădit. Îl rog pe Dumnezeu să vă dea sănătate, să vă puteți întâlni încă mulți ani, să vă bucurați de copiii dumneavoastră, să vă bucurați de nepoții dumneavoastră, să vă bucurați de comuna noastră și să vă bucurați, dumneavoastră, împreună.”, le-a transmis domnul primar celor prezenți.

Locuitorii comunei care au 50 de ani de căsătorie neîntreruptă sunt așteptați în continuare să depună cereri pentru a fi premiați în conformitate cu prevederile hotărârii aprobate de către Consiliul Local!

Sursa: https://www.facebook.com/105365254973235/posts/362355582607533/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s